«Велике будівництво»: на Вінниччині ремонтують «дорогу президентів»

«Велике будівництво»: на Вінниччині ремонтують «дорогу президентів»

Укрінформ

На Вінниччині у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» ремонтують 116, 2 км дороги Р-08 Немирів – Ямпіль.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ВІнницької ОДА, передає Укрінформ.

Про проведення у рамках «Великого будівництва» робіт з капітального ремонту доріг у Вінницькій області поінформував Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов. За його словами, наразі дорожники відновлюють покриття Р-08 Немирів - Ямпіль. Кілометр 25-49. 

Роботи з відновлення покриття на трасі Р-08 тривають на 25-49 кілометрах дороги, на 85 кілометрі - з поширенням проїжджої частини. Ремонтують шляхопровід на 111 кілометрі дороги Немирів – Ямпіль.

Нагадаємо, автошлях Р-08 Немирів – Ямпіль відновлюють цілодобово, працює 300 одиниць техніки. Компанія-підрядник повідомляла, що відновити дорогу планують до Дня Незалежності.

Як відомо, 12 січня 2021 року Президент України Володимир Зеленський і Президент Республіки Молдова Майя Санду підписали Меморандум щодо розвитку транспортно-транзитного потенціалу України та Республіки Молдова. Передбачено створення автомобільного транспортного коридору, який поєднає Київ і Кишинів. В рамках реалізації проекту заплановано, зокрема, оновлення 137,5 км маршруту Київ — Кишинів на окремих ділянках доріг М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський та Р-08 Немирів — Ямпіль, протяжність якої 116,2 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-