Різновиди і характеристики диванів у кращих магазинах меблів Києва

Різновиди і характеристики диванів у кращих магазинах меблів Києва

Укрінформ

Підбір меблів найкраще здійснювати з урахуванням величезної кількості чинників. Зовнішній вигляд хоч і важливий параметр, але набагато важливіша якість матеріалів, наповнювачів і в цілому конструкції. Зручно провести оцінку в мережі, наочно аналізуючи кожен диван по фотографії й з огляду на опис з технічними характеристиками.

У випадку з режимом онлайн гарантується оперативна доставка і кілька способів оплати. Використовуючи кращі магазини меблів у Києві завжди можна відвідати ТЦ 4ROOM і відшукати оптимальний варіант меблів. Там є все, що потрібно як для комфортного сну, так і для розташування гостей.

Різновиди диванів

Слід визначитися з основним видом дивана, який і регламентує відповідні характеристики, переваги та особливості використання. Виробники готові запропонувати наступні варіації:

  1. Прямий. Класичний і дуже зручний варіант виконання. Подібний диван можна встановити під довгу стіну або розмістити в центрі кімнати;
  2. Кутовий. Ідеальний варіант для економії простору. При цьому сам диван візуально збільшує простір;
  3. Модульний. Універсальний варіант, що складається з розбірних конструкцій. Їх можна використовувати як завгодно, готуючи місце для сну або денного відпочинку;
  4. Острівний. Хороший варіант виконання для ресторанів, кафе, залів очікувань або аеропортів.

Визначившись з видом меблів необхідно звернути увагу на велику кількість інших характеристик.

Ключові параметри сучасного дивана

Важливим параметром довговічності є каркас. Він може бути металевим або дерев'яним. Метал більш якісний матеріал, але дерево довговічне і доступне за вартістю. При правильному використанні меблів жоден з матеріалів не буде зношуватися передчасно.

Наповнювач гарантує м'якість і комфорт для постояльців. Сьогодні виробники використовують поролон, піну і пружинні блоки. Перші два варіанти ідеально підходять для нічного сну. Якщо не хочеться, щоб меблі продавлювались, рекомендується вибирати пружинний блок.

Оббивка вибирається виходячи з того, хто і як часто буде використовувати диван. Виробники використовують натуральну шкіру, замінник, жакард, гобелен, а також шенил. Натуральна шкіра хоч і найкращий, але вкрай дорогий варіант.

Механізмів розкладання також кілька. З ними можна ознайомитися у цьому розділі, вибираючи диван «книжку» або «акордеон». Габарити дивана – це індивідуальні переваги кожного. Тут все залежить від бюджету і того, де будуть встановлюватися меблі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-