ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо вжиття невідкладних заходів для забезпечення безпечного навчального процесу та якісної освіти в умовах карантину, запровадженого з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19)

З метою забезпечення безпечного навчального процесу та якісної освіти в умовах карантину, запровадженого з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), Верховна Рада України постановляє:

1. Звернутися до Кабінету Міністрів України щодо проведення перерозподілу видатків фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками з метою створення умов для забезпечення безпечного освітнього процесу та якісної освіти в умовах карантину.

2. Рекомендувати Кабінету Міністрів України при перерозподілі видатків фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками передбачити:

для закупівлі сертифікованих засобів індивідуального захисту для педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів освіти державної та комунальної форм власності, здобувачів освіти в закладах освіти державної та комунальної форм власності на період до кінця 2020 року - 1 090 000,00 тис. гривень;

додаткові доплати до заробітної плати педагогічним та науково-педагогічним працівникам закладів освіти державної та комунальної форм власності за додаткове навчальне навантаження в умовах дистанційного та змішаного навчання на період до кінця 2020 року - 6 033 560,00 тис. гривень;

для технічного забезпечення дистанційного навчання в умовах карантинних заходів - 3 375 390,00 тис. гривень.

3. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України                                         Д.РАЗУМКОВ

м. Київ

18 вересня 2020 року

№ 920-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-