На Вінниччині у ході «Великого будівництва» капітально ремонтують потужну транспортну розв’язку

На Вінниччині у ході «Великого будівництва» капітально ремонтують потужну транспортну розв’язку

Укрінформ

На Вінниччині у ході «Великого будівництва» капітально ремонтують потужну транспортну розв’язку поблизу с. Сьомаки Жмеринського району.

Про це з посиланням на САД повідомляє департамент інформаційної діяльності та комункацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

«Капітальний ремонт транспортної розв’язки на а/д М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський йде за графіком. Розпочато роботи в вересні 2020 року. Об’єкт є перехідним і завершення заплановано на 2021 рік. В поточному році основні роботи проводяться на під’їзних дорогах до шляхопроводу, а вже наступного року розпочнуть роботи безпосередньо мосту», - йдеться у повідомленні. Згідно з повідомленням, на об’єкті км 344+601 (с. Сьомаки, Жмеринського р-ну) у поточному році заплановано здійснити фрезерування старого покриття і поширення проїзної частини дороги до нормативних показників. Опісля цього відбудеться влаштування шару регенерації, вирівнюючого і верхнього шарів дорожнього покриття.

По завершенні цих робіт на дорожньому полотні нанесуть горизонтальну розмітку, а уздовж нього встановлять нові дорожні знаки і бар'єрне огородження.

Підрядник з виконання ремонтних робіт на - ТОВ Енергетично-дорожнє будівництво.

Автомобільна орога М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» - це траса міжнародного значення. Її протяжність в межах області становить 178 км, і на півдні вона межує із республікою Молдова, де на сьогодні працює один із найбільших прикордонних пунктів області. Інтенсивність руху від 10 до 12 тисяч автомобілів на добу і великий відсоток із них – вантажівки.

Національний проєкт «Велике будівництво», ініційований Президентом Володимиром Зеленським, стартував 1 березня 2020 року, коли одразу на понад 300 об’єктах одночасно розпочалися будівельні роботи. У планах цього року — зведення та оновлення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-