22 вересня CIMA оголосила результати 1 раунду Міжнародного конкурсу молодих фінансистів

22 вересня CIMA оголосила результати 1 раунду Міжнародного конкурсу молодих фінансистів

Укрінформ

У вересні 2020 у 7 провідних економічних університетах України – акредитованих партнерах СІМА:

  • Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана; 
  • Житомирська політехніка; 
  • Університет Державної фіскальної служби України; 
  • Хмельницький національний університет; 
  • Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва; 
  • Харківський національний економічний університет імені С.Кузнеця; 
  • Львівський національний університет імені Івана Франка; 

було проведено 1 раунд Конкурсу перспективних лідерів CGMA 2020 (CGMA Emerging Leaders Competition 2020). 

7 чемпіонів внутрішніх змагань взяли участь у Вікторині разом з чемпіонами з Польщі, Болгарії, Румунії, Чехі, Словаччини, Грузії, Казахстану, Азербайджану – разом 30 команд.

Учасників Вікторини привітав Якуб Бейнарович, регіональний директор CIMA в Європі: «Ми бажаємо, щоб ви відчули на собі відповідальність, коли доля глобальної компанії залежить від розчерку вашого підпису. Беручи участь у конкурсі, ви дізнаєтесь, що означає приймати рішення у бізнес-середовищі, коли йдеться про мільйонні суми: звикати до процесів, відповідати на запитання та знаходити життєздатні бізнес-стратегії — все, це на власні очі».

За результатами Вікторини було обрано 6 найсильніших команд, які перейшли до 2го раунду міжнародного конкурсу. Серед них – українська, представниця Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана, за підтримки Проректора професора Антонюк Л.Л.

«КНЕУ надійно з СІМА з 2014 року, – зазначила офіційний представник СІМА в Україні Наталія Вовчук. - Уже у 2015 році - участь у Міжнародному конкурсі молодих фінансистів.

Абсолютно прекрасний результат відбіркового туру команди. Дуже непрості умови проведення у 2020 році та неймовірні зусилля всіх наших Університетів, без виключень.

Для студентів - це стало випробовунням нових знань та техніки здачі тестів.

Велика подяка Ларисі Антонюк - за прогресивність поглядів, привнесення міжнародного досвіду у наукове та освітнє середовище України!»

Другий тур відбудеться онлайн, на  першому тижні жовтня 2020 р.

Заключний раунд – наприкінці жовтня/початку листопада 2020 р.

Заключний раунд відбудеться у Варшаві (Польща) серед трьох найкращих команд перспективних лідерів. Одна з команд буде оголошена чемпіоном серед перспективних лідерів CGMA (CGMA Emerging Leaders Champion). Призи командам-переможцям будуть присуджуватися на різних етапах змагання. Вони включають, наприклад, стажування та пропозиції щодо роботи, сертифікати участі, доступ до онлайн-курсів та електронні гаджети загальною вартістю 5000 доларів США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-