ЗАКОН УКРАЇНИ

ЗАКОН УКРАЇНИ

Укрінформ
Про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку та особливості функціонування дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" щодо додаткової державної підтримки на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)

Верховна Рада України постановляє:

1. Внести до Закону України "Про державну підтримку та особливості функціонування дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" (Відомості Верховної Ради України, 2009 р., № 26, ст. 319 із наступними змінами) такі зміни:

1) у статті 1:

частину першу після слів "загальнодержавного значення шляхом" доповнити словами "повного або часткового здійснення фінансування будівництва і реконструкції об’єктів інфраструктури за рахунок загального фонду державного бюджету";

абзаци другий - четвертий частини другої замінити новим абзацом такого змісту:

"Держава викуповує 90 відсотків путівок дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія". Решта путівок реалізується зазначеними дитячими центрами без залучення третіх осіб".

У зв’язку з цим абзац п’ятий вважати абзацом третім;

2) статтю 3 доповнити пунктом 8 такого змісту:

"8. Держава здійснює покриття витрат дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" (на утримання об’єктів, оплату праці працівників, податків та інших обов’язкових платежів, комунальних послуг, послуг зв’язку, дератизації, дезінфекції, вивезення твердих побутових відходів, придбання паливно-мастильних матеріалів) в умовах особливого режиму роботи під час карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), на період скасування тематичних змін та до кінця місяця, в якому скасовано карантин, але не пізніше початку тематичної зміни, у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України".

2. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Президент України                                                                           В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

м. Київ

14 липня 2020 року

№ 784-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-