ЗАКОН УКРАЇНИ

ЗАКОН УКРАЇНИ

Укрінформ
Про внесення зміни до Закону України "Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства "Антонов" щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення  приміщенням Вищого антикорупційного суду 

Верховна Рада України постановляє:

I. Закон України "Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства "Антонов" (Відомості Верховної Ради України, 2016 р., № 48, ст. 814) доповнити статтею 1-1 такого змісту:

"1-1. Частина заборгованості погашається шляхом передачі до сфери управління державного органу, визначеного Кабінетом Міністрів України, від державного підприємства "Антонов" нежитлової будівлі (літера А) по проспекту Перемоги, 41 у м. Києві за ринковою вартістю, яка підтверджується звітом про незалежну оцінку майна. Залишок заборгованості, що залишиться після погашення заборгованості шляхом передачі до сфери управління державного органу, визначеного Кабінетом Міністрів України, від державного підприємства "Антонов" нежитлової будівлі (літера А) по проспекту Перемоги, 41 у м. Києві, погашається щокварталу, рівними частинами, протягом строку, визначеного статтею 1 цього Закону".

II. Прикінцеві положення

1. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

2. Кабінету Міністрів України у місячний строк з дня набрання чинності цим Законом привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом.

3. Кабінету Міністрів України включити інформацію про виконання цього Закону до звіту про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2020 році.

Президент України                                                                            В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

м. Київ

18 червня 2020 року

№ 730-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-