ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про проведення у 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору" 

З огляду на реалізацію урядами держав-членів та держав-партнерів Організації Північноатлантичного договору (НАТО) карантинних та інших обмежувальних заходів з метою запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) та підтверджуючи конституційно закріплені прагнення нашої держави щодо набуття членства в Північноатлантичному альянсі і повну готовність провести сесію Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору в Україні, Верховна Рада України постановляє:

1. Внести зміни до Постанови Верховної Ради України "Про проведення у 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору" (Відомості Верховної Ради України, 2019 р., № 20, ст. 76), виклавши пункти 1, 6-7 в такій редакції:

"1. Перенести проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору, запланованої з 22 по 25 травня 2020 року в м. Києві, на дату, яку буде додатково узгоджено між Верховною Радою України та Парламентською асамблеєю Організації Північноатлантичного договору";

"6. Організаційному комітету затвердити план заходів з підготовки і проведення сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору в Україні у двотижневий строк після узгодження остаточної дати проведення заходу.

7. Кабінету Міністрів України у двотижневий строк з дня узгодження остаточної дати проведення заходу визначитися щодо участі посадових осіб відповідних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у підготовці і проведенні зазначеної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору та забезпечити своєчасне фінансування передбачених у кошторисі Верховної Ради України видатків на її проведення у відповідному бюджетному році".

2. Схвалити Заяву Верховної Ради України щодо реалізації стратегічного курсу України на євроатлантичну інтеграцію (додається).

3. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України                                                           Д.РАЗУМКОВ

м. Київ

2 червня 2020 року

№ 640-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-