Вінницька облрада збільшила обсяги виплат щорічних творчих стипендій

Вінницька облрада збільшила обсяги виплат щорічних творчих стипендій

Укрінформ

Вінницька обласна рада у четвер на черговому засіданні 44 сесії затвердила рішення про встановлення творчих стипендій. Згідно з рішенням депутатів, з 1 січня цього року щорічні творчі стипендії обласної Ради та обласної державної адміністрації призначатимуться 18 письменникам Вінниччини у розмірі 1000 грн щомісяця.

Також цим рішенням встановлюються, що з 1 січня 2020 року щорічні персональні стипендії обласної Ради та обласної державної адміністрації виплачуватимуться 17 митцям Вінниччини, які особливо потребують матеріальної допомоги та з метою заохочення до творчості, розміром 1000 грн на місяць.

П’ятеро студентів вищих мистецьких навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації отримають також персональні стипендії – 600 грн на місяць.

Нагадаємо, щорічні творчі стипендії обласної Ради та обласної державної адміністрації у розмірі 500 грн на місяць отримували письменники та митці Вінниччини від 2017 року згідно з рішенням №240 13 сесії 7 скликання від 20 грудня 2016 р. Студенти вищих мистецьких навчальних закладів протягом цих років отримували по 300 грн щомісяця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-