CIMA шукає завтрашніх лідерів бізнесу в Європі

CIMA шукає завтрашніх лідерів бізнесу в Європі

Укрінформ

Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів  (CIMA) офіційно запустив Конкурс перспективних лідерів CGMA 2020 (CGMA Emerging Leaders Competition 2020). Цей щорічний бізнес-конкурс заохочує студентів університетів до занурення у сучасний діловий світ, до проявлення талантів та отримання кращого розуміння і навичок, які їм потрібні для розбудови успішної кар’єри у бізнесі та фінансах.

Конкурс перспективних лідерів CGMA (CGMA Emerging Leaders Competition) у 2020 році проводиться в Європі вперше. Майже 30 університетів з 10 країн (Польща, Україна, Болгарія, Румунія, Чехія, Словаччина, Грузія, Казахстан, Азербайджан та Росія) та понад 100 команд візьмуть участь у цьогорічному змаганні.

Конкурс перспективних лідерів CGMA 2020 організовується у партнерстві з UBS (стратегічний партнер) та Kaplan (партнерська організація), які поділяють бачення CIMA щодо розвитку та виховання молодих талантів в усьому світі. Медіа-партнери, які нададуть свою підтримку у проведенні конкурсу, включають в себе: веб-портал «Kariera w Finansach» та журнал «Eurostudent».

Якуб Бейнарович, регіональний директор CIMA в Європі з цього приводу заявив: «Дані свідчать, що найбільші роботодавці, при прийомі на роботу, виходять не лише з їхньої офіційної кваліфікації та технічних навичок. Тепер вони також шукають таких навичок та компетенцій, як, наприклад, критичне мислення, навички прийняття рішень, гнучкість чи комерційна обізнаність. Словом, навички, які додадуть їхнім організаціям довгострокової цінності.

Ми хочемо, щоб студенти відчули на собі відповідальність, коли доля глобальної компанії залежить від розчерку їхнього підпису. Беручи участь у конкурсі, вони дізнаються, що означає приймати рішення у бізнес-середовищі, коли йдеться про мільйонні суми: звикати до процесів, відповідати на запитання та знаходити життєздатні бізнес-стратегії — все, це на власні очі».

Конкурс розділений на три тури, а також включає вікторину:

  • Перший тур: 7-11 вересня 2020 року

  • Вікторина CIMA: 18 вересня 2020 року

  • Другий тур: перший тиждень жовтня 2020 року

  • Заключний раунд: кінець жовтня або початок листопада 2020 року

Заключний раунд відбудеться наживо у Варшаві (Польща) серед трьох найкращих команд перспективних лідерів. Одна з команд буде оголошена чемпіоном серед перспективних лідерів CGMA (CGMA Emerging Leaders Champion). Призи командам-переможцям будуть присуджуватися на різних етапах змагання. Вони включають, наприклад, стажування та пропозиції щодо роботи, сертифікати участі, доступ до онлайн-курсів та електронні гаджети загальною вартістю 5000 доларів США.

Додаткова інформація

Повний список університетів-учасників та більш повну інформацію про конкурс можна знайти тут: https://www.cimaglobal.com/Our-locations/central-eastern-europe/CGMA_Emerging_Leaders_Competition/

Слідкуйте за анонсами та новинами на каналах у соціальних медіа CIMA та університетів-учасників, за допомогою хештега #CGMAEmergingLeaders

У разі виникнення додаткових запитань просимо вас зв'язуватися з керівницею з університетського партнерства у регіоні ЦСЄ Сильвією Дубєль (Sylwia Dubiel) : Sylwia.Dubiel@aicpa-cima.com

Контакти для ЗМІ

Мартина Макєль, старший спеціаліст з маркетингу та комунікації, CIMA

Електронна пошта: Martyna.Makiel@aicpa-cima.com

Телефон: +48 662 800 455

Наталія Вовчук, офіційний представник СІМА в Україні, CIMA

Електронна пошта: nataliia.vovchuk@aicpa-cima.com

Телефон: +38 067 808 55 77

Про Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів

Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів (CIMA), заснований у 1919 році, є провідним та найбільшим професійним органом бухгалтерів у світі. У рамках Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів (Асоціації) її члени та студенти діють у 179 країнах, працюючи в основних колах бізнесу. Члени та студенти CIMA працюють у промисловому, комерційному, державному секторах та у некомерційних організаціях. CIMA тісно співпрацює з роботодавцями та спонсорами передових наукових досліджень, що дозволяє постійно оновлювати кваліфікацію і вимоги до професійного досвіду та продовжувати професійний розвиток; це, в свою чергу, гарантує зацікавленість роботодавців саме в цих аспектах в рамках відбору бізнес-лідерів, що мають підготовку у фінансах.

Про Асоціацію міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів

Асоціація міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів (Асоціація) - це найвпливовіший орган професійних бухгалтерів, що поєднує в собі сильні сторони Американського інституту CPA (AICPA) та Привілейованого Інституту Управлінських Бухгалтерів (CIMA); це дозволяє розширити можливості, зміцнити довіру та сприяти процвітанню людей, підприємств та економік в усьому світі. Асоціація являє собою 650 тис. членів та студентів, що діють у сферах державного та управлінського бухгалтерського обліку, та обстоює громадські інтереси та стійкість бізнесу в умовах наявних та нових викликів. Завдяки широкому охопленню, чіткому підходу та наявності ресурсів, Асоціація підвищує репутацію, професійну придатність та якість CPA, CGMA та фахівців з бухгалтерського обліку та фінансів в усьому світі.

Про UBS

UBS надає фінансові консультації та рішення заможним інституційним та корпоративним клієнтам в усьому світі, а також приватним клієнтам у Швейцарії. Стратегія UBS орієнтована на наш провідний світовий бізнес із управління матеріальними багатствами та наш головний універсальний банк у Швейцарії, підтриманий управлінням активами та інвестиційним банком. Банк зосереджує свою діяльність на компаніях, які мають сильну конкурентну позицію на своїх цільових ринках, ефективно керують своїм капіталом та мають привабливі показники довгострокового структурного зростання або перспективи прибутковості. UBS присутній в усіх великих фінансових центрах по всьому світу. Він має офіси в 50 країнах: близько 31% його співробітників працюють в обох Америках, 32% — у Швейцарії, 19% — у решті країн Європи, Близького Сходу та Африки та 18% — в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. У штаті UBS Group AG працює понад 67 000 людей в усьому світі. Його акції котируються на Швейцарській біржі SIX та на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE).

Про Kaplan

Заснований майже 60 років тому, Kaplan відіграє важливу роль у формуванні розвитку та кар'єри тисяч фінансових фахівців, пропонуючи пріоритетні на ринку навчальні курси CIMA із застосуванням різних методів навчання, які дають можливість домогтися нагород. Надаючи якісну освіту як тим, хто тільки починає своє навчання у сфері фінансів, так і тим, хто має в ній багаторічний досвід, Kaplan може підлаштовувати навчальні модулі під студентів, що забезпечує їм здобуття найкращої професійної освіти. Kaplan дотримується найвищих етичних стандартів у всьому, чим вони займаються, пропонуючи ретельно розроблені ресурси, які покликані допомогти студентам досягти поставлених ними цілей у навчанні та кар’єрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-