ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про проведення парламентських слухань на тему: "Чорнобильська катастрофа. Стан соціальної захищеності постраждалих осіб та актуальні завдання подолання наслідків"

Верховна Рада України постановляє:

1. Провести 18 травня 2020 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Чорнобильська катастрофа. Стан соціальної захищеності постраждалих осіб та актуальні завдання подолання наслідків".

2. Кабінету Міністрів України до 16 березня 2020 року підготувати і подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів і Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування внести пропозиції щодо проекту рекомендацій парламентських слухань.

4. Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів здійснити необхідні заходи з організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.

5. Запросити для участі в парламентських слуханнях членів Уряду України, представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, спеціалістів наукових установ.

6. Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань.

7. Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та фінансування видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.

8. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України                                         Д.РАЗУМКОВ

м. Київ

4 лютого 2020 року

№ 499-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-