ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про проведення парламентських слухань на тему: "Стратегія деокупації та реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя" 

Верховна Рада України постановляє:

1. Провести 18 березня 2020 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Стратегія деокупації та реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя".

2. Кабінету Міністрів України, Представництву Президента України в Автономній Республіці Крим, Службі безпеки України, Прокуратурі Автономної Республіки Крим до 10 березня 2020 року підготувати та подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та пропозиції до проекту рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідачів із зазначеного питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань і внести на розгляд Верховної Ради України проект їх рекомендацій.

4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профільних міжнародних організацій, спеціалістів наукових установ.

5. Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань.

6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.

7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України                                         Д.РАЗУМКОВ

м. Київ

4 лютого 2020 року

№ 498-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-