EVENT TYPE: Public Talk/Round Table «Смак Свободи»

EVENT TYPE: Public Talk/Round Table «Смак Свободи»

Укрінформ

Організатори: Women’s Hub, Авторська кухня Українська, Ganzafilm Production

Дата проведення : 19  лютого 

Формат: panel discussion  

Місце: Український дім

Тривалість: 2 – 3 години 

Кількість людей : 100 – 150 чоловік 

Ціль: привернути увагу суспільства до «Української кухні як культурної спадщини» через провідні медіа та лідерів думок. Важливою місією проекту є відкриття нашої культури не лише для самих українців, а й для всього світу.

Круглий стіл - це  проект не про їжу, це проекту про нашу ідентичність. Нашу свободу вибору. Наше відновлення втраченої гастро- культури.

Мета: 

  1. Розкрити українську кухню як власну філософію любові до життя! 

Невідома, новаторська, багата на власні креативні рішення – українська кухня має зазвучати знову правдиво та сучасно! 

 2.   Розвіяти стереотипи про кухню України як селянську. І хоч останні 28 років незалежності ми все більше повертаємося до автентичності, ми навіть не здогадуємося, наскільки прогресивною і трендовою, говорячи сучасною мовою, була українська кухня на початку 20-го століття. Мало хто знає, що саме наша кухня була здоровою та вишуканою.

  1. Показати українську жінку в історії 20-го століття як хранительку гастро-культури. 

Структура події

Привітання/ презентація події і 4 панелі: 

1) Українська кухня – бренд країни. Тренд автентичності у світі. 

2) Сучасний ресторанний ринок – як показник зацікавлення у відновленні кулінарної культури та підтримки локальних виробництв.

3) Тренди та тенденції медіа простору. Як поширити бренд української кухні серед молоді? 

4) Роль жінки у збереженні гастро- культури. Як зберегти та популяризувати цінності, що допомагають українцям залишитися вірним собі? 

Серед запрошених гостей панельних дискусій – видавці, автори, ресторатори, шеф-кухарі та гастро- блогери, нутріціологи. дистриб’ютори та виробники локальних продуктів.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-