УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Укрінформ
Питання добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради правосуддя

З метою врегулювання питання щодо проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України відповідно до частини другої статті 131 Конституції України призначення членів Вищої ради правосуддя та на виконання Закону України «Про Вищу раду правосуддя» постановляю:

1. Затвердити Положення про проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради правосуддя (додається).

2. Утворити Комісію з проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради правосуддя (далі - Комісія) та затвердити її персональний склад (додається).

3. Комісії забезпечити проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення члена Вищої ради правосуддя.

4. Визнати таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 10 червня 2019 року № 357 «Про проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради правосуддя».

5. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України                                        В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

          м. Київ 

30 жовтня 2019 року

      №785/2019

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-