РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Укрінформ
Про підготовку проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України

З метою забезпечення підготовки проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України:

1. Утворити робочу групу з підготовки проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України (далі — робоча група) та затвердити її персональний склад (додається).

2. Покласти:

керівництво підготовкою проекту щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України (далі — проект Послання) на БОГДАНА Андрія Йосиповича — Керівника Офісу Президента України, керівника робочої групи;

методичне та наукове забезпечення підготовки проекту Послання на ЛИТВИНЕНКА Олександра Валерійовича — директора Національного інституту стратегічних досліджень, заступника керівника робочої групи.

3. Дозволити керівникові робочої групи вносити в разі потреби зміни до її персонального складу і залучати в установленому порядку до роботи в ній представників органів виконавчої влади, наукових установ, громадських об’єднань, а також вітчизняних та іноземних учених, незалежних експертів.

4. Робочій групі:

у двотижневий строк визначитися зі структурою та графіком підготовки проекту Послання, змістом необхідних матеріалів;

y двомісячний строк підготувати і подати на розгляд проект Послання.

5. Державному управлінню справами вжити в установленому порядку заходів щодо забезпечення фінансування витрат, пов’язаних із підготовкою проекту Послання.

Президент України                                        В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

          м. Київ 

9 жовтня 2019 року

      346/2019-рп

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-