Старіння шкіри можна уповільнити! Поради косметолога

Старіння шкіри можна уповільнити! Поради косметолога

Укрінформ

«Внутрішня краса — вічна, а тілесна — непостійна». Так в одному зі своїх інтерв'ю заявила відома американська співачка Бейонсе.

Косметологи згодні з думкою поп-діви, однак закликають не здаватися завчасно і боротися за свою красу і молодість. Зробити це можна в домашніх умовах за допомогою правильно підібраних кремів і сироваток для обличчя.

Відмовтеся від агресивної косметики. Віддавайте перевагу натуральним засобам  догляду за шкірою. Зволожуйте і живить епідерміс щодня вранці і ввечері. Не травмуйте його хімічними пілінгами і не натуральною косметикою.

Органіка — це нове слово в боротьбі зі старінням шкіри. У світі випускається маса екологічних косметичних засобів з науково доведеною ефективністю. Основа таких кремів, сироваток та інших продуктів — екстракти рослин, корали, мінерали та ін. Наприклад, органічну ізраїльську косметику для обличчя christinacosmetics.ua вибирають косметологи з більш ніж 50 країн світу.

Даємо бій зморшкам: керівництво до дії

Для початку підберіть два креми для обличчя, які будете використовувати щодня. Вранці слід тонізувати і зволожувати шкіру легким насиченням. Перед сном використовуйте крем з більш жирної структурою. Великий вибір засобів для ранкового і вечірнього використання представлений у серії косметики Сhristina Chateau de Beaute.

Далі виберіть під свій тип шкіри омолоджуючу сироватку. Такий продукт, як правило, потрібно використовувати один раз в день протягом певного періоду. Його необхідно втирати в заздалегідь очищену шкіру масажними рухами.

Омолоджуюча сироватка випускається у вигляді рідини, розфасованої в ампулки. Її можна придбати в будь-якому спеціалізованому магазині косметики. Не забудьте підібрати максимально натуральний продукт.

Стандартна сироватка для омолодження обличчя має такі властивості:

  • виштовхування зморшок назовні;
  • розгладження складочок у всіх зонах обличчя;
  • підтягування шкіри і підвищення її тонусу;
  • вирівнювання кольору обличчя і усунення гіперпігментації.

Якщо у вас жирний тип шкіри, додайте до перерахованих коштів ще й тонік. Його рекомендовано використовувати для очищення обличчя перед проведенням будь-яких косметичних процедур. Тонік відмінно впорається з надмірним виробленням шкірного сала і підійде для зняття макіяжу.

На цьому можна зупинитися, якщо кількість зморшок на вашому обличчі не досягла критичної позначки. Якщо ж ви не впевнені, що креми і сироватки зможуть впоратися з глибокими складками, додайте в свій розклад справ відвідування косметологічного кабінету. Салонні процедури допоможуть подвоїти ефективність домашнього догляду за шкірою, що в'яне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-