У Вінниці реконструювали всі виїзди з міста

У Вінниці реконструювали всі виїзди з міста

Укрінформ

У Вінниці реконструювали усі виїзди з міста, останній завершують на вул. Данила Нечая.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

«Упродовж останніх років ми капітально відремонтували та реконструювали усі в’їзди у місто – зараз завершуємо останній, вулицю Данила Нечая. Це «південні ворота» до Вінниці та головна артерія Старого міста. Спілкувався з місцевими мешканцями. Відзначають, що дорога перетворилась на сучасну магістраль, розширили тротуари. Також люди кажуть, що особливо звертали увагу на якість робіт.  Капітальний ремонт ділянки від Московської до Федорова відбувається у комплексі – ремонтують саму проїзну частину, тротуари, мережі, оновлюють освітлення, зупинки громадського транспорту, розмітку. Підрядник запевнив, що за тиждень роботи фінішують», -0 написав Моргунов.

За його словами, вулиця Данила Нечая – це частина шляху Т 0212, і важливо, що наразі триває ремонт цієї дороги і на під’їзді до Вінниці. Адже це дасть змогу створити комфортні та безпечні умови для мешканців мікрорайону та усіх, хто в’їжджатиме у наше місто. А наступного року ремонт вул. Д. Нечая протяжністю 2,4 км продовжиться на ділянці від Московської до Брацлавської. 

У межах реалізації першої черги капремонту  вулиці Данила Нечая на Старому місті завдовжки 1,2 км цьогоріч  заасфальтовано дорогу, побудовано тротуари з велопішохідними смугами з обох сторін. 

Уздовж вулиці встановлено 40 нових опор з 80 LED-світильниками, додаткове освітлення забезпечене і на всіх пішохідних переходах.

 Старе місто - це мікрорайон приватної забудови, який має досить велику площу. За останні п'ять років тут заасфальтовано біля 10 км вулиць на умовах співфінансування, загалом, понад 30 ділянок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-