Що нового в iPhone 2019

Що нового в iPhone 2019

Укрінформ

Традиція Apple щорічно презентувати нове покоління улюблених мільйонам користувачів айфонів залишається незмінною в цьому році.

У вересні світ побачив три оновлені версії — iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Новинки відрізняються від попередників вдосконаленими камерами, процесорами підвищеної потужності і видозміненим дизайном. У магазинах оголошено передзамовлення айфонів, а стартова ціна «простих» версій на 64 Гб становить + - 900 $.

Що нового в iPhone 2019?

Новинки 2019 року одержали ширококутні камери з розширеним функціоналом. Тут і технологія Focus Pixels для швидкого фокусування в темних приміщеннях, і можливість сповільненої селфі-зйомки з захопленням всіх деталей, і режим запису відео з роздільною здатністю 4K і зі швидкістю до 60 кадрів / с. Все для того, щоб відобразити розкішні краєвиди або створити професійні групові портрети одним натисканням кнопки.

Задня панель айфонів 2019 — один з найбільш обговорюваних моментів. Металева основа з ударостійким листовим склом отримала матову поверхню. В очі кидається незвичайний модуль для камер у вигляді квадрата. І якщо на простій 11-й версії в ньому розташовані всього 2 лінзи, то 11 Pro і 11 Pro Max дивують відразу трьома камерами, розміщеними в шаховому порядку. Видовище вельми незвичайне, але перші власники новинки вже встигли висловити захоплення якістю отриманих фотознімків.

Яскраві OLED-дисплеї з оновленою технологією Super Retina XDR — гарантія якісного, насиченого перенесення кольорів з гідною деталізацією. Любителям більш компактних смартфонів сподобається iPhone 11 Pro з діагоналлю екрана в 5,8, а цінителі масивних дисплеїв будуть у захваті від iPhone 11 й iPhone 11 Pro Max з 6,1 і 6,5 відповідно.

Айфони 2019 забезпечені останнім поколінням біонічного процесору A13 Bionics від відомого бренду з Тайваню TSMC. Енергоефективний і продуктивний чіпсет гарантує максимально швидку роботу гаджета навіть в режимі багатозадачності. Функція розпізнавання осіб Face ID теж доопрацьована для розблокування дисплея за частки секунд.

Нарешті, варто згадати і інші «плюшки» від Apple:

  • підтримка 2-х видів SIM-карт (Nano-SIM і eSIM);

  • технологія бездротової зарядки;

  • прискорена на 38% робота вай-фаю за рахунок стандарту 802.11ax;

  • технологія звуку Dolby Atmos для об'ємного звучання;

  • захист від води за стандартом IP68 (до 4-х метрів, в залежності від версії);

  • можливість підключення 2-х пар навушників.

В цілому, три версії iPhone 2019 — краще, що пропонує ринок смартфонів на даний момент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-