У Вінницькій облраді – троє нових депутатів

У Вінницькій облраді – троє нових депутатів

Укрінформ

У Вінницькій обласній раді - троє нових депутатів: Ігор Вернигор, Володимир Кістіон та Маріанна Мазуренко.

Про це у четвер на сесії обласної ради повідомив голова Вінницької обласної виборчої комісії Роман Журавель.

Він  оголосив, що у зв’язку з набуттям повноважень народних депутатів України Лариси Білозір, Геннадія Вацака та Олега Мейдича, достроково припинені їх повноваження як депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання.

4 та 25 вересня відбулися засідання Вінницької обласної виборчої комісії, і прийнято рішення про набуття  повноважень депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання Ігорем Вернигором (політична партія ВО «Батьківщина»), а також Володимиром  Кістіоном і  Маріанною Мазуренко(політична партія БПП «Солідарність»).

Головуючий на сесії Анатолій Олійник та голова облдержадміністрації Владислав Скальський вручили посвідчення та картки для голосування депутатам обласної Ради 7 скликання.

Крім того голова повідомив про рішення фракції Вінницької територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка в обласній Раді від 3 вересня 2019 року щодо обрання головою фракції Тараса Кобця; про рішення фракції політичної партії «Всеукраїнське об`єднання «Батьківщина» у Вінницькій обласній Раді від 25 вересня 2019 року щодо обрання головою фракції Людмили Щербаківської; про вихід з фракції політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» у Вінницькій обласній Раді 7 скликання Ірини Колесник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-