УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Укрінформ
Про стипендії Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерів

З метою подальшої підтримки та заохочення дітей з інвалідністю до систематичних занять фізичною культурою і спортом, сприяння розвитку їх спортивних досягнень, а також підтримки тренерів, які забезпечують спортивну підготовку таких дітей, постановляю:

1. Заснувати 150 стипендій Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерів.

2. Затвердити Положення про стипендії Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерів (додається).

3. Кабінету Міністрів України передбачати в установленому порядку видатки на виплату стипендій Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерів.

4. Установити, що стипендії Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, призначені до набрання чинності цим Указом, виплачуються протягом строку, на який їх призначено, в розмірі і порядку, передбачених цим Указом.

5. Визнати такими, що втратили чинність:

статтю 1 Указу Президента України від 30 березня 2018 року № 93 «Про створення умов для подальшого розвитку паралімпійського і дефлімпійського руху в Україні»;

Указ Президента України від 17 жовтня 2018 року № 334 «Про стипендії Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях».

6. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України                                                                                                  В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

          м. Київ 

30 липня 2019 року

      №561/2019

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-