ТОП 5 найпопулярніших гідравлічних розподільників для фур і спецтехніки

ТОП 5 найпопулярніших гідравлічних розподільників для фур і спецтехніки

Укрінформ

Гідравлічні розподільники в складі гідросистеми широко використовуються в Україні, тому на ринку представлений величезний їх вибір. Купити можна різні моделі пристроїв для фур і всілякої спецтехніки.

Ми склали рейтинг найпопулярніших виробників гідророзподільників. При складанні рейтингу до уваги бралися наступні параметри: досвід роботи в даній галузі, якість виробів, відповідність світовим стандартам, присутність продукції на ринках різних країн, вартість, довіра покупців, яка виражається попитом і обсягами продажів.

Джерело: https://hydromarket.com.ua/g7731081-gidroraspredeliteli

Рейтинг найпопулярніших гідророзподільників

  1. Hyva. Ця компанія була заснована в 1979 році в Нідерландах і за чотири десятки років перетворилася в одного з найуспішніших виробників гідравлічних агрегатів і устаткування. 
  2. Binotto. Італійський бренд, чия історія перевищує 65 років. Офіційні представництва та філії компанії розташовані в півтораста країнах світу, а виробничі підприємства групи знаходяться в Європі, Азії та Бразилії. 
  3. Вadestnost. Це болгарський виробник, який спеціалізується на елементах гідравліки і обладнанні, що працює на основі енергії текучої рідини. Близько 80% продукції компанія експортує на світовий ринок. Переваги виробів бренду — це їх широкий асортимент і модельний ряд, якість, що відповідає стандарту ISO 9001: 2008, високі техніко-експлуатаційні параметри і справедлива вартість.
  4. AKON (Туреччина). Дуже відомий бренд, який випускає моноблочні і секційні гідророзподільники, інші компоненти гідравліки. Вироби Акон відповідають стандартам якості ISO9001: 2000, ISO14001 і OHSAS18001, відрізняються високою продуктивністю, надійністю, безвідмовністю в роботі навіть при інтенсивній експлуатації. Ще дві важливі переваги розподіляючих пристроїв компанії — широкий модельний ряд і доступна ціна.
  5. Гідросила (Україна). Сьогодні вона вважається найбільшим підприємством в СНД, яке спеціалізується на гідравлиці і силових установках.

Читайте також: як працює гідророзподільник

Користується попитом серед українських споживачів продукція інших компаній: Hydro-pack, OMFB, Aber, Gemma, Hiposan, Ponar, Гидропроект, ATOS, Hydac та інші. Вибрати дійсно є з чого, але п'ятірка лідерів впевнено утримує свої позиції тривалий час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-