Відкрити турагентство по франшизі Мережі Агентств Гарячих Путівок

Відкрити турагентство по франшизі Мережі Агентств Гарячих Путівок

Укрінформ

Незважаючи на те, що туристичний бізнес не можна назвати стабільним і прибутковим, кількість нових туристичних агентств на ринку України неухильно зростає. Для багатьох турагентство — можливість відкрити свою справу при невеликих інвестиціях. До того ж робота в туризмі дозволяє отримати масу позитивних емоцій, змушує постійно вчитися чомусь новому.

Новачків у цій справі туристична сфера вабить можливістю багато подорожувати. Мало хто здогадується, що у красивих фотографій з дорогих курортів і захоплених постів менеджерів з туризму є і backstage.

Однією зі складностей роботи в туризмі є сезонність бізнесу. Незважаючи на те, що акції раннього бронювання стають все більш популярними у туристів, що дозволяє агентству працювати з більш рівномірним навантаженням протягом року, все ж є низькі сезони, пережити які вдається не кожному агентству. Особливо великий ризик закриття для нових агентств.

Розвиток систем онлайн-пошуку і бронювання турів для B2C теж ускладнили життя турагента. Тут збіглося як мінімум два фактори. По-перше, стрімке зростання IT-технологій і їх впровадження в турбізнес і по-друге, зниження довіри до фахівців з туризму. Найчастіше менеджеру турагентства доводиться змагатися з консолідованими системами пошуку готелів і бронювання авіаквитків, які стають все більш і більш доступними для туристів. Тут на допомогу менеджеру приходять знання технології продажів, досвід і, як би дивно це звучало, харизма. Так, так, саме харизма і вміння запалити своїми емоціями це те, що не під силу ні одній, навіть найпопулярнішій онлайн-системі.

Зростання конкуренції та недобросовісна боротьба. Конкуренція посилилася у всіх сферах бізнесу, не тільки в туризмі. Але як пише портал delo.ua, за 20 років незалежності України кількість туристичних компаній зросла в 4 тисячі разів. Просто вдумайтеся в цифри: якщо на зорі турбізнесу існувало всього дві державні турфірми — БММТ «Супутник» і «Інтурист», — де працювали справжні фахівці, то зараз в Україні діє близько 8,5 тисячі туристичних агентств і їх число зростає. На превеликий жаль багатьох, найпоширенішим способом боротьби за клієнта стали знижки в розмірах, що перевищують розумні. Турагентства, які залучають клієнтів в офіс за допомогою знижок або фейкових цін на неіснуючі «Гарячі тури», псують репутацію всієї сфери туризму в цілому. Як правило, користуватися недобросовісними методами боротьби з конкурентами змушують відсутність знань в туризмі і відсутність ділової етики.

З огляду на перераховані вище особливості туристичного бізнесу, до відкриття власного турагентства потрібно підійти дуже серйозно і виважено. Якщо ви міцний горішок і вас не лякають злети і падіння, відповідальність за організацію довгоочікуваного відпочинку інших людей, необхідність безперервно вивчати готельну базу — ласкаво просимо в туризм!

Щоб не наступати на граблі і не рухатися в розвитку свого бізнесу на дотик, вам краще розглянути відкриття агентства по франшизі.

Що дає вам франшиза і Мережа Агентств Гарячих Путівок?

Мережа Агентств Гарячих Путівок — один з найбільш відомих брендів на туристичному ринку, перша і найдосвідченіша франчайзингова мережа турагентств в Україні. Мережа працює з усіма провідними туристичними операторами України. На сьогоднішній день це близько 25 партнерів. У Мережі для просування турів є свій популярний youtube-канал BamBarBia.TV. Відеоматеріал робиться у власній студії. Це дає можливість проводити навчання менеджерів всередині Мережі практично безперервно.

Крім стандартних благ, які ви можете отримати від франчайзингу — бізнес модель, довіру клієнтів, оптимізація витрат на просування бізнесу і рекламу, впізнаваний бренд, скрипти, стандарти та інше, — ви отримаєте правильну середу і спільноту однодумців.

Політика компанії — не створювати всередині Мережі конкурентів, які змагаються в продажах. З гордістю можемо заявити — менеджери турагентств нашої Мережі допомагають один одному і діляться досвідом.

Щорічні фестивалі для туристичних агентств — ТурДоми, які ми організовуємо спільно з туристичними операторами, — призначені не тільки для згуртування Мережі Агентств Гарячих Путівок. Наше завдання — зробити наших агентів більш просунутими і знаючими. Тому на Турдоми ми запрошуємо до співпраці передових тренерів.

Якщо ви хочете відкрити туристичне агентство, у вас є сміливі ідеї і вам потрібна підтримка — вам пряма дорога в Мережу Агентств Гарячих Путівок.

Детальні умови щодо співпраці: www.hottour.com.ua/franchising.

Консультації з менеджером з розвитку Мережі: по телефону +38 (095) 818 57 55. Заявки на e-mail: franchise@hottour.com.ua. Ми в соціальних мережах: www.facebook.com/hottour.com.ua.

Автор: Ірина Нікіфорова.

www.hottour.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-