У Хмельницькому відзначили День Героїв України

У Хмельницькому відзначили День Героїв України

Укрінформ

У місті Хмельницькому 23 травня відбувся День Героїв або, як його ще називають, Свято Героїв – щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків – борців за волю України.

День Героїв – це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українців, борців за волю України та є символом незборимості української нації.

В урочистих заходах взяли участь керівники обласної державної адміністрації та  обласної ради, міський голова Хмельницького, керівництво силових структур, головний спеціаліст Центрального міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Олександр Катеренчук, громадськість. Відбулось покладання квітів до фотогалереї пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів у зоні АТО та пам’ятника Героям Небесної Сотні.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять сучасних Героїв Хмельниччини, які загинули, захищаючи незалежність країни.

З нагоди Дня Героїв у Хмельницькому відбулася низка заходів: на вулиці Проскурівській було розгорнуто демонстрацію військової техніки та озброєння, вулицями міста пройшли урочистим маршем прикордонники Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, військовослужбовці військових частин міста, ветерани-учасники АТО. Завершились урочистості концертом за участю гурту «Тінь Сонця».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-