У рамках Програми НАТО-Україна відбувся випуск фахівців з менеджменту перевезень і логістики

У рамках Програми НАТО-Україна відбувся випуск фахівців з менеджменту перевезень і логістики

Укрінформ

В Одеському гарнізонному Будинку офіцерів відбулись урочисті заходи у зв’язку із завершенням навчання за спеціальністю «Менеджмент перевезень і логістика» у рамках Програми НАТО-Україна.

Навчання здійснювалось протягом трьох місяців у м. Чорноморськ та було зорієнтовано на ветеранів АТО/ООС та військовослужбовців, які після звільнення в запас планують працевлаштуватися у цивільному житті.

У заході взяли участь менеджер Програми пан Крістофер Штаудт, завідувач Південного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Микола Сторожук та представник командування Військово-Морських Сил, які вручили 23 випускникам відповідні сертифікати встановленого зразка.

“Для нас дуже важливо, що всі успішно пройшли навчання, отримали нові знання. Це дозволить вам в майбутньому реалізувати себе на цивільному ринку праці. Бюджет Програми НАТО-Україна на 2019 рік передбачає провести перепідготовку близько 900 слухачів. Всього за період реалізації цього міжнародного проекту понад 10 тисяч військовослужбовців пройшли перепідготовку та отримали нову спеціальність”, ‒ відмітив менеджер програми НАТО-Україна Крістофер Штаудт.

У своєму виступі Микола Сторожук засвідчив повагу та висловив слова щирої вдячності пану Крістоферу Штаудту, організаторам навчального курсу за підтримку захисників України та відмітив: «Зазначений курс Програми НАТО-Україна є яскравим прикладом оперативного та якісного вирішення запитів захисників та неабияк прискорює їх адаптацію до умов цивільного життя».

Також у цей день в рамках проекту було відкрито черговий етап навчання учасників АТО/ООС, військовослужбовців військових частин, які дислокуються в с. Дачне Одеської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-