У Миколаєві відбулася презентація книги “Позивний “Касандра”, літо-2015″

У Миколаєві відбулася презентація книги “Позивний “Касандра”, літо-2015″

Укрінформ

У Центральній бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького в Миколаєві 8 червня відбулась презентація книги “Позивний “Касандра”, літо-2015″ авторки Оксани Чорної , волонтерки та учасниці бойових дій на сході країни.

Незважаючи на рясний дощ, послухати розповідь про книгу, про події, в яких брали участь герої твору та авторка, зібралось багато небайдужих.

Перша презентація книги відбулась у “Ветеранському наметі”, який став своєрідною родзинкою під час “Книжкового арсеналу” у Києві.

Привітати авторку приїхав учасник АТО, заступник Міністра у справах ветеранів Олександр Терещенко, завітали Геннадій Молчанов, письменник, художник та атовець, побратими з 28-ї механізованої бригади, миколаївські волонтери та багато інших. Участь у заході взяв й представник Служби у Миколаївський області Павло Саєнко.

Авторка на початку війни була волонтером, а в подальшому прийняла присягу, ставши водієм-санітаром в третьому механізованому батальйоні 28-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Її книга – це реальні історії про про мужність і страх, про бійців та волонтерів, про тих, хто загинув у боротьбі, і тих, хто вцілів для того, щоб жити і боротьбу продовжувати.

Три місяці війни і кількадесят історій без терміну давності під однією обкладинкою. Саме бої 28-ї бригади за Мар’янку літом 2015-го висвітлено у оповіданнях, що легли в основу книги. Напруга боїв, втрати побратимів, перемоги та поразки, пам’ять про живих та полеглих, жінка на війні – ось так, в декількох словах, можна лише поверхньо передати зміст книги накоротко. Три місяці війни і кількадесят історій без терміну давності під однією обкладинкою.

Після перезентації, за традицією, бажаючи могли придбати книгу та отримати автограф авторки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-