Зниження цін на бюджетники Нuawei

Зниження цін на бюджетники Нuawei

Укрінформ

Пристрої — альтернатива для школярів, студентів і людей, яким важливіше за все наявність комунікаторів.

Бюджетні смартфони Huawei представлені в лінійці виробника Y. Такі апарати коштують дешево, але забезпечують довговічну і просту експлуатацію. Низька ціна ще не показник поганої якості. Представлені «народні» телефони підходять для щоденної експлуатації та використання в режимі багатозадачності.

Які смартфони Huawei знизилися в ціні:

  • Y3 2017.
  • Y5 Prime.
  • Y6 2019.
  • Y7 2019.

Також здешевлення торкнулося і полегшених флагманських версій: Huawei P20 Lite, Huawei Mate 20 Lite.

Можливості бюджетних телефонів компанії

Huawei Y3 2017 недаремно називають «невбиваємим». Він працює в режимі багатозадачності, не зависає під час завантаження ігор і видає непогані знімки. Його послідовник Huawei Y5 Prime набув більш інноваційних технічних можливостей. Цей смартфон Huawei отримав Full View-дисплей і батарею з ємністю в 3020 мАг. За умови постійного прослуховування музики зберігається до 62 годин автономної роботи, а під час перегляду відео — 13 годин.

Послідовники моделей відзначилися покращеними характеристиками камери і наступними оновленнями:

  • Huawei Y6 2019. Гаджет має безрамковий дисплей, що візуально збільшує робочу область телефону. Фронтальна камера розмістилася в краплевидному вирізі. Корпус — пластиковий, але міцний. Подряпини будут непомітними. Основна камера отримала 13 Мп і гарна якість кадрів, а фронтальна — 8 Мп. Селфі виходять яскравими і чіткими.
  • Huawei Y7 2019. Пристрій одержав яскраві задні панелі і великий безрамковий екран. «Начинка» відзначилася восьмиядерним процесором. Оперативна пам'ять — 3 Гб, витримує навіть найбільш місткі додатки. Ці смартфони Huawei виглядають дорого, незважаючи на свою доступну ціну.

Купити гаджети ви зможете відразу з економією. Такий телефон стане надійним апаратом для виконання базових завдань. Якщо ви хочете отримати більш розширений функціонал, то придивіться до полегшених флагманських версій.

  • Huawei P20 Lite. Відмінна риса — подвійна камера (16 і 2 Мп). Фронтальна — 8 Мп. Модулі відповідають за збільшення і розмиття фону. Гаджет підходить для створення якісного фото- і відеоконтенту.
  • Huawei Mate 20 Lite. Смартфон Huawei отримав потужну технічну частину і подвійний фотомодуль (20 і 2 Мп). Також порадувала  фронталкою з роздільною здатністю до 24 Мп. Телефон гарантує високу якість знімків навіть при поганому освітленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-