Літня відпустка в широкому форматі від Avtovokzal.ua

Літня відпустка в широкому форматі від Avtovokzal.ua

Укрінформ

У літній сезон відпусток найбільший попит мають "морські напрямки", адже це найбільш класичний формат відпочинку. Але з кожним роком, все більше зростає попит на подорожі в пізнавальних цілях, а також активний відпочинок. Та і що може бути краще, ніж відвідування пам'яток і унікальних місць в різних містах та країнах. І саме таку відпустку найчастіше планують бувалі мандрівники.

Спробуємо звернути увагу на підбірку напрямків від Автовокзал.ua, щоб дізнатися, як можна провести літо з користю і звичайно з новими враженнями.

1. Ви були в Празі і Кракові? А у Вільнюсі і Будапешті? Ось саме туди вирушають в першу чергу, після відвідування найбільш популярних напрямків. При цьому, квиток можна купити всього за 1200 гривен, а готель забронювати самостійно.

2. Автобуси до Венеції їздять хоч і не щодня, але ж це одне з найвідоміших міст світу, хай і не найдешевшє. А вже з Венеції можна відправитися в Рим і багато інших міст колишньої імперії.

3. Відень, перлина Австрії. Місто театрів, класичної музики і естетики. При цьому квиток на потяг Будапешт-Відень коштує трохи більше десяти євро, тому можна одразу відвідати два легендарні міста.

4. Ви вже їздили до Польщі? Але окрім Кракова, є дуже цікаві міста, наприклад Познань, Вроцлав і Катовіце. Тим більше що Польща досить таки бюджетна країна в порівнянні з Австрією або Німеччиною.

5. У Париж не обов'язково летіти на літаку, адже з Польщі їздить прямий автобусний рейс. Рейси можна подивитися на Avtovokzal.ua, а вартість проїзду буде близько 60 євро.

6. Берлін, однє з найліберальніших міст Європи, до якого їздить дуже багато хто, і вже навіть не за тим щоб подивитися на Бранденбурзкі врата, адже там ще є на що подивитись і після цього, їхати далі, наприклад у Баварію.

7. Мінськ, може і не самий кращий напрямок для відпустки, але, проте, дуже багато хто вирушає туди, щоб подивитися на зовсім іншу Білорусь, ніж ту, яку вони знали давно. А сучасна Білорусія залишає дуже хороші враження.

Літо проходить швидко, і найкращим варіантом буде напевно можливість отримати максимум вражень при мінімальному бюджеті. І саме автобусний транспорт дозволяє відвідати найцікавіші міста Європи, але при мінімальних витратах. Адже вартість квитків в Європу буває навіть менше 500 гривен, а в Чехію і Німеччину близько 1200-1500 гривен. І погодьтеся, це дійсно недорого, і усе це можна відвідати цього літа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-