Голова Вінницької облради - найвідповідальніший очільник регіонального органу самоврядування

Голова Вінницької облради - найвідповідальніший очільник регіонального органу самоврядування

Укрінформ

Голова Вінницької облради Анатолій Олійник визнаний  аналітичним порталом «Слово і діло» найвідповідальнішим очільником регіонального органу самоврядування (https://www.slovoidilo.ua/rejtyngy/holovy-oblasnoyi-rady/za-vidpovidalnistju)  і другим в рейтингу – за кількістю виконаних обіцянок (https://www.slovoidilo.ua/persony/oliinyk-anatolii-dmytrovych/obicjanky/nevykonani).

Так, Анатолій Олійник за час перебування на керівних посадах в обласній владі виконав 21 із 25 даних ним обіцянок, що становить 84%. Причому, він виконав усі свої обіцянки за час перебування на посаді голови обласної ради(з 27 листопада 2015 року і до сьогодні).

Залишилися не виконаними чотири обіцянки 2014-2015 років, коли Анатолій Олійник був головою Вінницької ОДА( з 2 березня 2014 року по 27 лютого 2015 року).

Портал «Слово і діло» визнав Олійника найвідповідальнішим головою обласної ради виходячи з відносного (відсоткового) показника виконання даних посадовцем обіцянок. Друге місце він здобув, виходячи з абсолютної кількості виконаних обіцянок, - 21 з 25, і поступився за цим показником тільки голові Волинської облради Ігорю Палиці, - в того виконаних 29 із 38.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-