«SymphoJazz»

«SymphoJazz»

Укрінформ

2 червня у Національній філармонії виступить Дмитро Найдич.

У концерті під назвою “SymfoJazz” класика поєднається із джазом.

Дмитро Найдич – один із найбільш успішних піаністів і композиторів із України, постійний учасник найпрестижніших джазових фестивалів у країнах Європи. Він – лауреат премії Мольєра, яка є найвищою театральною нагородою у Франції, де музикант живе від 1991 року. Дмитро постійно концертує як соліст, співпрацює з різними симфонічними оркестрами та ансамблями.

Дмитро Найдич любить творчі експерименти. Наприклад, в кількох проектах поєднав джаз, сучасну імпровізаційну музику і традиційні українські пісні (проекти «Пісні України», «Тріо Києва», вистава «Давнина»). Класична музика та джаз співіснують у музичному моноспектаклі «Моє життя в Морсо», прем’єру якого Дмитро Найдич представив у паризькому Theatre de La Gaite Montparnasse 2011року.

2002 року у залі Національної філармонії України була представлена масштабна квазісюрреалістична фреска Sympholies, створена та оркестрована Дмитром Найдичем на основі Третього фортепіанного концерту Сергія Рахманінова.

Цього разу у програмі концерту “SymfoJazz”, окрім музики Вольфганга Амадея Моцарта, Ференца Ліста, Петра Чайковського і не лише, звучатимуть і твори самого Дмитра Найдича.

У концерті бере участь Національний ансамбль солістів «Київська камерата»

Художній керівник і головний диригент – ВАЛЕРІЙ МАТЮХІН

Вартість квитків - 80-400 грн.

Квитки онлайн

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-