Яке авто краще

Яке авто краще

Укрінформ

Автомобіль - це вже давно не розкіш. Кожен з нас мріє придбати машину, яка змогла б вирішити багато проблем. Але завжди постає питання щодо стану автомобіля - придбати нову автівку з салону або звернутись на ринок, де пропонують вживані екземпляри?

З іншого боку у вартість включена не тільки ціна самого авто, а й ще комісійні салону, менеджера, що вас обслуговує, і т.п. Плюс відомі виробники до вартості додають ще й престиж своєї марки, тому кінцева ціна може не відображати реальною вартості автомобіля.

Реальний вихід чи постійні витрати?

Але все не так просто. В салоні ви маєте зафіксовану ціну на модель, яке залежить тільки від комплектації автомобіля, то така ж сама модель на ринку не має стандартної вартості - кожен продавець має намір продати машину якомога дорожче.

В першу чергу вона залежить від технічного стану авто, року випуску та багатьох інших факторів. Але деякі моменти продавець не бажає намір доносити до вас, оскільки вони можуть негативно вплинути на вартість авто. Таким чином ви не володієте повною мірою інформацією, щодо реального стану, та не впевнені, що в подальшому не доведеться постійно витрачати додаткові кошти на ремонт.

Довіртесь професіоналам

Для багатьох покупців купівля вживаного автомобіля є своєрідною лотереєю, коли тільки час покаже, була ця покупка вдалою чи ні. Але можна уникнути надання шансу фортуні. Для цього слід звернутись до спеціалістів carvertical.com/ua, які пропонують клієнтів зовсім нові можливості при купівлі авто на вторинному ринку.

Тепер клієнт повністю захищений та більше не залежить від інформації, що надає продавець. Все завдяки тому, що на сайті можна отримати абсолютно всю інформацію щодо стану автомобіля, який ви бажаєте придбати.

Один раз увівши VIN код автомобіля, ви отримуєте доступ не до стандартних даних щодо року випуску, моделі та двигуна, а до бази, яка містить детальну інформацію життєвого циклу авто. Таким чином ви бачите скільки власників змінило авто, в яких країнах проходила його реєстрація, скільки разів (якщо є) потрапляв в ДТП та багато іншого - все, що вам не розповість продавець.

Слід зазначити, що вся інформація, це не рекомендації або власна думка окремого спеціаліста, а офіційні та перевірені дані, які отримується з різних державних та приватних джерел. А технологія блокчейн, яку використовує компанія, гарантує, що вся інформація повністю захищена від зовнішнього та внутрішнього втручання будь-яких осіб, таким чином ніхто не може внести зміні до даних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-