УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Укрінформ
Питання європейської та євроатлантичної інтеграції 

З метою забезпечення незворотності європейського та євроатлантичного курсу України, відповідно до частини третьої статті 102 Конституції України п о с т а н о в л я ю:

1. Затвердити План заходів з реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору (додається).

2. Кабінету Міністрів України забезпечити:

виконання разом з відповідними державними органами Плану заходів з реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору, затвердженого цим Указом, та щокварталу інформувати Президента України про хід виконання;

звітування щодо виконання зазначеного Плану заходів в установлені строки.

З. Секретарю Ради національної безпеки і оборони України: забезпечити розгляд на засіданні Ради національної безпеки і оборони України у травні 2019 року питання щодо проведення окремих оглядів, що включені до комплексного огляду сектору безпеки;

подати за підсумками консультацій з представниками НАТО та держав-членів НАТО у другому півріччі 2019 року на розгляд Президентові України проекти законів України про охорону секретної інформації та про розвідку.

4. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України                                П.ПОРОШЕНКО

          м. Київ 

20 квітня 2019 року

      №155/2019

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-