Як вибрати зручні та якісні чоловічі сандалі

Як вибрати зручні та якісні чоловічі сандалі

Укрінформ

Взуття для всіх сезонів має бути комфортним, не створювати незручностей, бажано обирати саме те, що виготовляється  з максимально натуральних матеріалів.

Знайти стильні варіанти зі шкіри, текстилю на кожен день за хорошою ціною можна у перевірених  інтернет-магазинах. Щоб не помилитися з моделлю, важливо правильно співвіднести анатомічні особливості ноги і параметри виробу. При замовленні онлайн потрібно уважно підібрати розмір за допомогою розмірної сітки виробника і дотримуватися технології зняття мірок.

Критерії вибору літнього відкритого взуття для чоловіків

Сандалі — це відкрите легке взуття, у якому кріплення підошви відбувається завдяки ремінцям. Перші зразки були виготовлені майстрами ще в Стародавньому Єгипті, Римі, Китаї.

Конструктивні особливості та призначення стають критеріями для визначення декількох видів:

  • на платформі;
  • на підборах;
  • спортивні;
  • туристичні (трекінгові).

Перед покупкою важливо звернути увагу не тільки на дизайн, ціну, але і на матеріали, розмір. Чим менше синтетичних волокон міститимуть елементи виробу, тим комфортніше буде нозі, особливо в літній період. Необхідно уважно знімати мірки і враховувати можливість невідповідності розмірів різних виробників.

Перед тим як купити чоловічі сандалі, варто промоніторити відгуки клієнтів, порівняти ціни і оцінити акційні пропозиції. За бажанням до будь-якої моделі можна підібрати стильний аксесуар — поясний сумку, кепку, панаму або гаманець.

З чим можна поєднувати сандалі

Багато хто вірить в міф, що для чоловіків важливий насамперед комфорт, а не зовнішній вигляд. Насправді мають значення обидва параметри. Без успішного симбіозу створити цілісний образ неможливо. Щоб підібрати стильний look, необов'язково звертатися за допомогою до професіоналів, адже багато корисних порад можна знайти у відео, майстер-класах, друкованій періодиці. Відкриті літні сандалі зі шкіри, замінника, текстилю чудово поєднуються з:

  • джинсами;
  • літніми брюками;
  • одягом з натуральних тканин — льону, ситцю, що стилізовані «під мішковину»;
  • шортами з вилогами, без них і сорочкою-поло;

Крім класичних моделей, у майбутньому сезоні будуть затребувані варіанти з плетеної, нубуковой шкіри, з рифленою гумовою підошвою, Y-образним ремінцем. Універсальними вважаються чорний, темно-синій, коричневий кольори, не втрачають актуальності зразки з оригінальними різнокольоровими візерунками, яскравими поєднаннями. Тон одягу повинен гармоніювати з взуттям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-