Супер вечірка на CTO Nanoprotec від OUTOX і Super Cars Run

Супер вечірка на CTO Nanoprotec від OUTOX і Super Cars Run

Укрінформ

23 травня під егідою Outox стартує пробіг суперкарів Super Cars Run. Приймає учасників компанія Nanoprotec, яка більше 10-ти років підтримує всілякі спортивні і близько спортивні автомобільні заходи.

В рамках урочистого старту на СТО Nanoprotec в Києві відбудеться супер вечірка з грандіозною шоу-програмою для учасників пробігу та гостей заходу.

Підтримкою цього заходу Outox в Україні робить упор на драйв і здорові емоції, позиціонуючи натуральний газований напій, як корисну альтернативу лимонаду і ідеальну основу для коктейлів.C:\Users\Mega\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\outox_коктейльная_вечеринка.jpg

Для гостей і глядачів підготовлена велика шоу-програма, кава і смачний чай, а також лаунж-зона з кальян баром. У програмі вечірки: презентація коктейлів на основі OUTOX, рев моторів і бітбокс шоу, битва діджеїв і брейкданс, а вишенькою на торті стане TWERK battle з королевами сідниць і стегон! Музику, атмосферу і настрій гарантують Dj SLEF і Dj ANNY ROCK.

C:\Users\Mega\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\пробег-суперкаров-outox.jpg

За даними організаторів, 23 травня на столичному автосервісі Нанопротек можна буде побачити близько 100 (!) ексклюзивних і рідкісних автомобілів, які поодинці не кожен день зустрінеш на дорогах. Що вже говорити про їх споглядання в такій кількості! C:\Users\Mega\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\nanoprotec_supercars_run.jpg

Місце зустрічі: Київ, вул. Кільцева дорога 22, СТО Nanoprotec. Старт о 12:00, фініш о 22:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-