Подільський науково-технічного ліцей  забезпечать сучасним обладнанням та технологіями – Вінницька ОДА

Подільський науково-технічного ліцей забезпечать сучасним обладнанням та технологіями – Вінницька ОДА

Укрінформ

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій у середу відвідав Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді, де поспілкувався з учнями та викладачами, оглянув матеріально-технічну базу навчального закладу та обговорив з керівником закладу Віталієм Козаченком перспективи подальшого розвитку ліцею.

Спілкуючись із учнями 9-ІТ класу Валерій Коровій акцентував на важливості знання іноземних мов та побажав їм успіхів та наполегливості у навчанні.

«Ідея створення цього ліцею надзвичайно вдала та правильна, адже ми маємо багато розумних і талановитих дітей. І сьогодні в ліцеї навчається майже 190 учнів. Наразі ми прагнемо зробити ліцей одним із найкращих навчальних закладів області. Тому сьогодні обговорено перспективи та визначено пріоритети подальшого розвитку навчального закладу, який і надалі буде оснащуватись сучасною матеріально-технічною базою, що дасть змогу суттєво підвищити рівень освіти в ліцеї», - зазначив Валерій Коровій.

Варто зауважити, що учні ліцею навчаються в кабінетах, оснащених новітніми технологіями та відвідують наукові лабораторії ВНТУ. Крім того, учні, які не проживають у м.Вінниці, можуть безкоштовно проживати у гуртожитку ліцею, а також забезпечені безкоштовним 5-разовим харчуванням. В свою чергу, для місцевих ліцеїстів пропонується також безкоштовно гарячий комплексний обід. Дбають в навчальному закладі і про безпеку своїх вихованців, задля цього організовано цілодобовий нагляд в гуртожитку, працюють вихователі та помічники вихователів.

Керівник закладу Віталій Козаченко розповів, що багато учнів ліцею мають намір продовжити навчання у Вінницькому національному технічному університеті та зорієнтовані саме на технічну освіту та сферу ІТ. З цією метою до навчального процесу в ліцеї залучаються сучасні технології, лабораторії та запрошено висококваліфікованих педагогів. Завдяки такому підходу до навчання діти відкривають для себе нові горизонти та перспективи професійного розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-