У Києві відбудеться фінальна дебатна гра на тему політичних реформ в Україні

У Києві відбудеться фінальна дебатна гра на тему політичних реформ в Україні

Укрінформ

Четвертий рік поспіль 25 українських міст лихоманило дебатами протягом березня-квітня. Відбіркові інтелектуальні змагання визначили кращих, які зустрінуться на Національному дебатному турнірі з політичних реформ.

Коли: 10-11 травня

Де: 7 корпус НТУУ «КПІ» (просп. Перемоги, 37 )

О котрій: початок о 10:00

У перший день відбудеться дискусія «Політичні реформи в Україні: всі «За» і «Проти» за участі народних депутатів, журналістів та експертів із національних реформ:

  • Віктор Чумак, Світлана Войцеховська, Єгор Соболєв, народні депутати України;

  • Богдан Бондаренко, експерт Центру політико-правових реформ,

  • Михайло Корюкалов, менеджер з моніторингу та оцінки, проект «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!», USAID;

  • Тарас Шевченко, директор Центру демократії та верховенства права, співголова Ради РПР;

  • Юлія Зальцберг, голова ГО «Інтегріті ЮА».

 Дебатні відбіркові ігри та фінал відбудуться 11 травня на теми політичних реформ – виборчої, антикорупційної та реформи політичних фінансів. Суддями заключної гри будуть: Марина Сингаївська, заступниця гендиректора Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ», Володимир Чемерис, голова Інституту «Республіка», Ірина Чемерис, продюсер телеканалу «1+1», Олександра Скиба, заступник голови Інституту та інші.

Модератор святкового нагородження – Майкл Щур, тележурналіст, ведучий, актор, сценарист.

Гра дебати націлені на підвищення свідомості та політичної просвіти молоді, залучення її до дискусії про політичні реформи, розвиток потенціалу та творчих здібностей. Інтелектуальні битви відбуватимуться за британським форматом на теми:

Програма заходу: Національний дебатний турнір

Акредитація журналістів відбудеться на заході.

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 050 195-21-24 – Лідія Гармаш, керівниця прес-служби Інституту «Республіка».

Дебатний турнір проходить у межах проекту «Активна Громада: право вибору» Інституту «Республіка», що реалізовується у 30 містах України.

Примітка. Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та за консуль

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-