В Києві відбудеться виставка канцелярських товарів і приладдя для офісу «Світ канцелярії 2019»

В Києві відбудеться виставка канцелярських товарів і приладдя для офісу «Світ канцелярії 2019»

Укрінформ

З 3 по 6 квітня в Києві відбудеться 19-а спеціалізована виставка канцелярських товарів і приладдя для офісу «Світ канцелярії 2019». Її учасники покажуть 240 брендів у 26 товарних категоріях і презентують найкращі новинки сезону.

Подія: 19-та виставка канцелярських товарів та офісного приладдя

Термін: 3-6 квітня 2019

Організатори: Виставкова Компанія «АККО Інтернешнл», Українська асоціація Постачальників канцелярських товарів

Місце проведення: Київ, Виставковий Центр «АККО Інтернешнл», проспект Перемоги, 40-Б

«Світ канцелярії» небезпідставно вважається головною виставковою подією канцелярського ринку України з чіткою спеціалізацією. Тематика виставки охоплює всі основні категорії продукції для школи, офісу та творчості. Це паперово-білові вироби, приладдя для письма, техніка для офісу та презентацій, канцелярські дрібнички, папки та товари для організації архівів, галантерея, шкільне приладдя та канцелярія, товари для творчості та хобі для дітей і дорослих.

Виставка «Світ канцелярії» — це популярна площадка для спілкування постачальників, виробників та імпортерів канцтоварів з оптовими покупцями та власниками роздрібних магазинів. Цього року 68 учасників виставки представлять понад 240 брендів з 30 країн світу. Серед них лідери ринку CENTRUM INTERNATIONAL, WINNER-STILE, АКС ТРЕЙД, АРТ-ЕКСПРЕС УКРАЇНА, БРІСК РПА, ВІВАТ ТРЕЙДІНГ, ВІТЕЛ, ІМПОРТ-ОФІС УКРАЇНА, КОЛОП, ЛІДЕР-КАНЦ, ЛОКСИ ТД, МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ, ОФОРТ, ПОДІЛЛЯ, ПОЗИТИВ, РАЙДУГА ТРЕЙД, СМАРТОН, ТЕТРАДА, ТРОДАТ-УКРАЇНА, ФЕНІКС-С, ФОРМ С, ШКОЛЯРИК та інші. Склад учасників 2019 року оновився на 20% — серед новачків компанії, які прибули на виставку вперше, а також такі, яких ми не бачили вже кілька років поспіль.

На відвідувачів виставки «Світ канцелярії» чекає велика кількість новинок.

Компанія «КОЛОП» представить непересічне рішення, нове не лише для України, але також і для цілого світу. Це електронний штамп e-mark, який з’єднується з мобільними пристроями через Wi-Fi та наносить кольорові відбитки висотою 14 мм і довжиною 150 мм на папір, тканину, дерево, скло, метал або пластик. Зображення для друку можна створювати та редагувати в безкоштовному додатку.

Компанія «АНКОР-ДА» представить широкоформатні магнітно-маркерні дошки Nobo Nano CleanTM з лаковим покриттям, яке надзвичайно просто чистити. В наявності дошки у розмірах 32, 40, 55, 70 і 85 дюймів.

Одним із рекордсменів за кількістю новинок у категорії товарів для творчості буде компанія «АРТ-ЕКСПРЕС УКРАЇНА». Вона представить професійні акварельні художні фарби ROSA Gallery в тубах. А ще — набори масляних і акрилових фарб ROSA Gallery, акрилові фарби для розпису тканин ROSA TALENT, нові допоміжні матеріали ROSA для живопису, блокноти і папки з акварельним папером. Як дистриб’ютор багатьох світових брендів, компанія продемонструє новинки від Smiltainis, Cretacolor, Derwent, Royal Talens і багатьох інших.

Серед нової продукції компанії «ТЕТРАДА» — блокноти з чорним і білим папером, набори кольорового паперу та дизайнерського картону, набори чорного паперу класу «Преміум», гуаш для малювання пальцями, а також папки для зошитів, шкільні пенали та сумки власного виробництва.

Новачок цього року компанія «СМАРТОН» представить відвідувачам лінійку калькуляторів Casio — від простих настільних до складних інженерних. «СМАРТОН» з квітня 2018 року є офіційним постачальником калькуляторів цієї марки в Україну.

У компанії HAMELIN на виставці «Світ канцелярії» і взагалі відбудеться перше знайомство з Україною. Компанія виробляє продумані та зручні блокноти, органайзери, зошити під відомим усій Європі брендом Oxford. Окремі лінійки продукції розроблені для студентів, школярів і ділових людей.

До речі, цьогоріч для презентацій новинок буде виділена не тільки площа павільйону, але також і конференц-зал. Три з чотирьох днів виставки будуть присвячені прем’єрам.

Компанія «МАКРО ПЛЮС ТРЕЙДІНГ» представить нові колекції від бренду Parker.

Компанія «ІМПОРТ-ОФІС УКРАЇНА» запрошує своїх партнерів на презентацію торговельних марок ZiBi, Buroclean і Maped, а також щоденників 2020 від Buromax.

Представники «АРТ-ЕКСПРЕС УКРАЇНА» спільно з професійними художниками протестують та обговорять нові акварелі ROSA в тубах.

А завершить ділову програму семінар юридичної компанії «Фіделіум», на якому досвідчені юристи розкажуть про захист авторських прав.

Виставка «Світ канцелярії» ознайомить з канцелярськими трендами і дасть новий імпульс для активності бізнесу. Адже саме тут можна побачити цікаві й актуальні новинки, знайти надійного постачальника, партнера та клієнта. На завершення заходу учасники зможуть долучитися до ініціативи організаторів і передати частину продукції зі своїх стендів на благодійні цілі.

Докладно про виставку на http://stationery-expo.com.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-