У Києві проходить щорічний Міжнародний Форум BABY EXPO

У Києві проходить щорічний Міжнародний Форум BABY EXPO

Укрінформ

З 26 по 29 березня у Києві проходить щорічний Міжнародний Форум BABY EXPO - головна подія українського ринку дитячих товарів,  на яку чекають тисячі підприємців, що виробляють та продають товари для дітей.

Цьогорічна експозиція BABY EXPO представлена у двох павільйонах і поділена на три тематичні секції:

BABY Toys Fair — виставка ігрової продукції;   

BABY Products Fair — виставка товарів для немовлят і мам;

Children’s Fashion Fair — виставка дитячої моди.

Участь у BABY EXPO-2019 беруть 300 експонентів з України, Туреччини, Польщі, Італії, Білорусі, Естонії, Литви та Росії. Вони представлять понад 500 торгових марок продукції для дітей. Приємно відзначити, що з кожним роком зростає кількість та якість вітчизняної продукції. Це доводять і результати конкурсів, які щорічно проводяться в рамках BABY EXPO.

На конкурс ігрової продукції «Краща іграшка»  подано 37 (!) зразків розвивальних, навчальних  настільні та інтерактивних  ігор, пластикових та дерев’яних іграшок, конструкторів для різного віку, м’яких іграшок, біговелів тощо.

Експозиція BABY Products Fair  зросла цього року майже вдвічі. Тут представлені коляски, автокрісла, дитячі меблі, різноманітні прилади для догляду за дитиною, гігієнічні товари та косметичні засоби, товари для купання і годування, аксесуари та одяг для немовлят, постільні речі та багато іншого.

Окремо представлене на виставці «Дитяче харчування», де свою нову продукцію представлять провідні національні виробники. Про дитяче харчування піде мова і на 7-й галузевій конференції «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність», яку проведе Асоціація «Укрконсервмолоко».

Виставка дитячої моди Children’s Fashion Fair (CFF) представляє  нові колекції сучасного дитячого одягу та взуття різного призначення: верхній одяг; діловий, повсякденний і святковий; трикотаж, панчішно-шкарпеткові вироби, головні убори, білизну, спортивний одяг, аксесуари, карнавальні костюми і багато іншого.

Особливість весняної виставки — демонстрація колекцій одягу для школи. В рамках CFF традиційно відбудеться конкурс шкільного одягу «Діловий стиль. Школа 2019». У конкурсі візьмуть участь найкращі вітчизняні виробники та дистриб’ютори імпортної продукції. Всі зразки будуть виставлені у спеціальній зоні шоу-рум, де можна прискіпливо оцінити якість пошиття і тканин.

Найяскравішою подією виставки стануть демонстраційні покази промислових і авторських колекцій дитячого одягу Fashion Show, які можуть відвідати всі охочі. Маленькі манекенниці та представлені колекції зачарують вас!

Цього року на BABY EXPO започатковано новий формат участі для підприємств, що тільки виходять на ринок. Вони представлені у спеціальній експозиції  STARTUP! ZONE. В її рамках відбудуться презентації учасників-стартаперів.

Програма BABY EXPO завжди включає заходи, що надають можливість поповнити свої знання та досвід. Цього разу в рамках форуму відбудеться триденний Бізнес-інтенсив для представників середнього та малого бізнесу, які прагнуть розвивати та вдосконалювати свій бізнес, свої навички з керування ним і шукають нові ідеї та ніші. З 26 по 28 березня 2019 у конференц-залі STARTUP! ZONE своїм досвідом поділяться лідери та експерти українського ринку.

BABY EXPO — це ідеальне поєднання ділової та невимушеної дружньої атмосфери, що сприяє конструктивному діалогу та налагодженню взаємовигідної співпраці. Це також - унікальна можливість отримати корисну інформацію та досвід для успішного розвитку бізнесу! 

Київ, Броварський проспект,15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-