ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про проведення парламентських слухань на тему: "Збалансований розвиток людського капіталу в Україні: завдання освіти і науки" 

Верховна Рада України постановляє:

1. Провести 10 квітня 2019 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Збалансований розвиток людського капіталу в Україні: завдання освіти і науки".

2. Кабінету Міністрів України до 11 березня 2019 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань та визначити доповідача із зазначеного питання.

3. Комітетам Верховної Ради України з питань науки і освіти, з питань бюджету, з питань національної безпеки і оборони, з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, з питань економічної політики, з питань культури і духовності, з питань охорони здоров’я, з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, з питань промислової політики та підприємництва, з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, з питань фінансової політики і банківської діяльності, Спеціальній контрольній комісії Верховної Ради України з питань приватизації забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.

4. Запросити для участі в парламентських слуханнях членів Кабінету Міністрів України, представників Міністерства освіти і науки України, інших органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Національної академії наук України, національних галузевих академій наук України, роботодавців, громадських організацій, наукових установ, закладів освіти, а також експертів, наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників.

5. Апарату Верховної Ради України та Державному підприємству "Парламентський телеканал "Рада" забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань, у тому числі в мережі Інтернет.

6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.

7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова

Верховної Ради України                                                     А.ПАРУБІЙ

м. Київ 

5 лютого 2019 року

№ 2677-VIII

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-