Дмитро Крупенко — керівник ЦБТ-Київ, практикуючий трейдер і викладач торгівлі на біржі

Дмитро Крупенко — керівник ЦБТ-Київ, практикуючий трейдер і викладач торгівлі на біржі

Укрінформ

В ЦБТ-Київ можна навчитися трейдингу у керівника філії-провідного фахівця в своїй області, висококваліфікованого трейдера.

Дмитро Крупенка — керівник ЦБТ-Київ, філії міжнародної групи компаній «Центр Біржових Технологій», де консультують і навчають торгівлі на фінансових ринках і грамотного інвестування. У своїй роботі Дмитро спирається на базову теорію і на власний багаторічний практичний досвід. Він професійно аналізує ринок і вчить заробляти на ньому всіх охочих.

За півроку на посаді глави ЦБТ-Київ Дмитро навчив сотні клієнтів і примножив їх капітали в кілька разів. Він особисто контролює всі процеси в компанії, спираючись на команду професійних консультантів і систематично сам ділиться з клієнтами діючими торговими ідеями.

Дмитро Крупенко: керівник ЦБТ-Київ запрошує на навчання за програмою CBT Belastium

Дмитро Крупенко розповідає про переваги CBT Belastium.

Як розповідає голова київської філії, програма «Беластіум» користується найбільшим успіхом серед послуг компанії. І це не дивно, адже вигода від навчання помітна відразу. «Проходження курсу «ЦБТ Беластіум» — ідеальний спосіб почати заробляти на фінансових ринках, навіть не маючи на початковому етапі спеціальних знань», — стверджує Дмитро Крупенко. Керівник ЦБТ-Київ підкреслює, що кожен зуміє освоїти навички абсолютно нового бізнесу всього за 10 днів. «Цей бізнес відрізняється від усіх варіантів заробітку, що ви знали раніше. В торгівлі на біржі немає конкурентів, а перший дохід можна отримати відразу ж», — зазначає Крупенко. 

Що ж представляє з себе програми навчання «ЦБТ Беластіум»?

  • Заняття на курсі ведуть чинні трейдери, в тому числі особисто Дмитро Крупенко — Керівник ЦБТ-Київ.
  • Фахівці ЦБТ регулярно підлаштовують програму навчання під реальну ситуацію на ринку.
  • Концентрація практичних занять. Учні отримують 80% практичних навичок і 20% необхідної теорії.
  • Програма ґрунтується на синтезі знань і багаторічного досвіду провідних фахівців компанії. У фундамент курсу закладені математичний, графічний та інші види аналізу ринку.
  • Під час навчання вивчаються ефективні торгові системи: конт-тренд, скальпінг, Бетмен, і пр.
  • Окрема увага приділяється роботі на ринку з психологічного боку. Опрацьовується вміння тримати під контролем емоції, страх, азарт.
  • Програма CBT Belastium також передбачає навчання управлінню своїм капіталом (інвестиції та формування бюджету).

Приходьте в ЦБТ-Київ і починайте заробляти-Дмитро Крупенко розповість як

На виході кожен учасник програми CBT Belastium отримує власну бізнес-модель, з якої можна починати працювати вже зараз.

Центр Біржових Технологій вчить торгівлі на фінансових ринках з нуля. Вам не потрібен досвід або спеціальна освіта, щоб примножити свій капітал шляхом інвестицій. А програма CBT Belastium дає основу для абсолютно нового бізнесу, який не заморожує ваші фінанси. Заробляючи, вам не потрібно прив'язуватися до офісу — всі угоди оформляються онлайн. Також це єдиний вид фінансового вкладення, де можна вивести свої гроші в будь-яку хвилину.

Пройшовши навчання за програмою «ЦБТ Беластіум», кожен клієнт отримує можливість безкоштовно відвідувати професійні курси та майстер класи від ГК ЦБТ. Досить займатися бізнесом з хабарами і борговими обіцянками — пора заробляти по-справжньому. Робіть це разом з ЦБТ!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-