У Запоріжжі презентували спогади добровольців АТО

У Запоріжжі презентували спогади добровольців АТО

Укрінформ

7 лютого у Запорізькій обласній науковій бібліотеці представили четвертий том проекту “Усна історія російсько-української війни”.

Проект реалізується спільно історичним факультетом Запорізького національного університету та Українським інститутом національної пам`яті.

Ця частина проекту присвячена добровольчим формуванням “Донбас”, “Азов”, ДУК ПС, батальйонам територіальної оборони.

Розпочав презентацію кандидат історичних наук, директор обласного департаменту культури Владислав Мороко, який розповів про хронологію та особливості цього проекту, поділився власними враженнями від спілкування з добровольцями.

Потім виступив учасник проекту – головний спеціаліст Східного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах в ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, доброволець батальйону “Донбас” Тімур Книш зі спогадами про своїх наставників, справжніх патріотів та професіоналів, які готували перших добровольців навесні 2014-го року перед відрядженням на фронт.

Кандидат історичних наук Олексій Штейнле поділився враженнями про запис спогадів добровольців і відзначив їх неоціненний вклад у боротьбу за незалежність України.

Далі відбулись чисельні виступи ветеранів російсько-української війни (АТО/ООС).

Учасники заходу подякували організаторам за важливу справу та добровольцям за їхній чин!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-