Вітання першого заступника Голови Служби Ігоря Мальцева

Вітання першого заступника Голови Служби Ігоря Мальцева

Укрінформ

Шановні ветерани! Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану!

Час не стоїть на місці, історія віддаляє від нас події афганської війни. Печальні відгуки тієї війни встають перед нами символами людської відданості, героїзму та мужності, патріотизму і вірності військовому обов’язку.

І сьогодні, коли на сході нашої держави українська армія боронить незалежність та територіальну цілісність України, ваш бойовий досвід, вірність присязі й глибоке почуття військового обов’язку є прикладом для патріотичного виховання захисників Вітчизни.

Воїни-“афганці” одними  з перших вступали до лав Збройних Сил України та добровольчих батальйонів. Вони займаються волонтерською діяльністю та виступають як консультанти-наставники.

Як і в ті далекі роки, так і зараз, війна вчить нас дорожити кожною хвилиною, любити своїх близьких, нести відповідальність за майбутнє. І цей зв’язок поколінь вже не розірвати! Ми живемо в країні, де надзвичайно високий патріотичний дух, де люди вражають своєю небайдужістю та самовіддачею один до одного.

Дорогі ветерани! Ми шануємо ваш героїзм і звитягу. Ми захоплюємося кращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь Афганістан, Ірак, колишню Югославію, Ліван, Анголу, Мозамбік, інші держави світу з миротворчою місією, не посоромивши своєї честі та гідності. Ваш високий гуманізм та милосердя із вдячністю та повагою згадують у багатьох куточках світу.

У цей день схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих побратимів та молимось за тих, хто зараз захищає рідну землю.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди, наснаги та нових звершень на благо Українського народу!

Перший заступник Голови  Ігор Мальцев

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-