Опитування: як працює децентралізація в Україні?

Опитування: як працює децентралізація в Україні?

Укрінформ

Команда Інституту міста проводить загальноукраїнське опитування в рамках VII Форуму місцевого самоврядування, щоб дізнатися громадську думку про процес децентралізації в Україні. Форум відбудеться навесні у Львові, повідомляє потрал Децентралізація.

“Згідно з оцінками експертів, реформа децентралізації є однією з найбільш успішних. Переважно у соціологічних дослідженнях висвітлено загальне уявлення про децентралізацію серед українців. Наша мета - закласти регіональний вимір у вивченні кожного показника, що дозволить зрозуміти специфіку впровадження засад реформи на локальному рівні”, - коментує Тетяна Приходько, керівник програми аналізу та досліджень КУ Інститут міста.

Для кого це опитування:

Для українців, які зацікавлені розвитком країни, хто є експертом у сфері децентралізації, хто вже є у складі ОТГ, хто має бажання долучитися до процесу об'єднання.

Дедлайн анкетування до 1 березня 2019.

Заповнення анкети займе близько 20 хвилин.

Декілька особливостей:

*ОМС - це органи місцевого самоврядування, а саме: ради (сільські, селищні, міські тощо), що представляють відповідні територіальні громади, виконавчі комітети відповідних рад та голови.

**Децентралізація - процес передачі повноважень, фінансів, відповідальності від державної влади якнайближче до людей - органам місцевого самоврядування.

У цій анкеті немає правильної чи неправильної відповіді, тож відповідати варто сміливо та впевнено. Команда Інституту міста гарантує конфіденційність інформації та висвітлення даних в узагальненому вигляді.

 Пройти опитування можна за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-