8 лютого у філармонії виступить піаніст Вадим Гладков

8 лютого у філармонії виступить піаніст Вадим Гладков

Укрінформ

В рамках абонементу «Мистецтво фортепіанної гри» у супроводі філармонічного симфонічного оркестру під орудою Віталія Протасова  виступить відомий піаніст, колишній киянин, а тепер – мешканець Іспанії – Вадим Гладков.

Вадим Гладков удосконалював свою майстерність у Вищій школі музики Королеви Софії в Мадриді під керівництвом професора Дмитра Башкірова. Брав участь у майстер-класах у таких видатних піаністів, як Віталій Маргуліс, Леон Фляйшер, Клод Франк, Aндраш Шифф, Серджіо Пертікаролі, Менахем Пресслер, Джордж Шандор, Карл Ульріхі Шнабель.

Серед численних конкурсних перемог піаніста – Гран-прі на IX міжнародному конкурсі піаністів Da Cidade do Porto, Перша премія на Білоруському конкурсі піаністів «Мінська весна», Перша премія та Золота медаль на I міжнародному конкурсі ім. Миколи Лисенка та інші. Вадим Гладков – володар Золотого Кубка на XIX міжнародному фестивалі дружби і мистецтва у Пхеньяні та премії «Найкращий концертмейстер» на X міжнародному конкурсі вокалістів Acisclo Fernandez Carriedo.

У Києві піаніст зіграє знаменитий Перший фортепіанний концерт Петра Чайковського.

Також у програмі концерту прозвучать Пасакалія Антона Веберна для симфонічного оркестру та Сюїта з балету «Жар-птиця» Ігоря Стравінського.

Квитки продаються у касі філармонії -(044) 278-16-97, в театральних касах м.Києва та онлайн:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-