Футбольні бутси в асортименті інтернет-магазину Football Style

Футбольні бутси в асортименті інтернет-магазину Football Style

Укрінформ

Граєте у футбол, але взуття вже застаріло та потрібно його оновити? Або ви замислились почати тренування, але не маєте професіональної амуніції? Інтернет-магазин Футбол Стайл пропонує вам широкий асортимент фірмових футбольних бутс на будь-який смак.

До вашої уваги наявні усі можливі розміри для дорослих та підлітків. Прямо зараз ви можете ознайомитись з асортиментом та вибрати оптимальну модель з безліч наявних.

Які особливості мають бутси для гри у футбол

Виробники пропонують на вибір бутси для гри на:

  • Трав’яному газоні. Відповідно взуття має шипи, які дозволяють отримати краще зчеплення з слизькою та нерівною поверхнею для мінімізації травм та неякісних рухів з м’ячем.
  • Твердому грунті, у тому числі паркеті та прорезиненому покритті. У цьому випадку відсутні шипи, які будуть заважати виконувати передачу м’яча, складні рухи та набирати швидкість. Взуття має пласку підошву для кращого контакту з рівною поверхнею.

На що звертати уваги при виборі бутс:

  • Кількість шипів. Якщо ви бачите маркування TURF, або у деяких випадках AST, тоді ця модель ідеально підходить для гри на газоні, бо має більшу кількість насадок. Завдяки цьому досягається краще зчеплення з рівномірним розподілом навантаження на суглоби та стопу.
  • Якщо гра проходить на синтетичній траві, тоді потрібно обрати маркування Rubber або MSR. У цьому випадку шипи більш круглі, вони забезпечують оптимальний контакт. Зверніть увагу, що цей варіант взуття також адаптований до поля з наявністю гравію, грунту, а також у засніжену пору року.

Маркування футбольних бутс — основа вибору

SG. Кількість шипів 6-8, висота кожного по 1,8 см з металевими насадками для кращого зчеплення з грунтом. Таке взуття також добре поводиться на м’якому полі. В основному йому надають перевагу воротарі та захисники. Взуття підходить тільки для дорослих, адже у ньому присутнє велике навантаження на стопу.

FG — 12-13 шипів з більш округлими краями для твердого покриття. Взуття дарує якісний розгін для швидкісного переміщення гравця, тому це оптимальний варіант для нападників у футболі.

HG — 13 округлих шипів невеликої висоти для синтетичного або твердого покриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-