Як дата народження впливає на вибір гаманця?

Як дата народження впливає на вибір гаманця?

Укрінформ

Є кольори, що впливають на ефективність аксесуара. Наприклад, червоний гаманець гарантовано буде залучати кошти. Ідеально, якщо це буде модель з лакованої натуральної шкіри. Однак недостатньо лише дотримуватися загальних рекомендацій. Щоб посилити грошові потоки, краще вибрати колір гаманця за датою народження. Між цим числом і колірної характеристикою є прямий зв'язок. Яка - розповімо далі.

Залежність кольору гаманця від дати народження: правильний розрахунок

Дата народження може складатися з одного або двох цифр. Числа 11 і 22 потрібно розглянути окремо: перераховані нижче правила їх не стосуються.

Отже, для визначення кольору потрібно дізнатися код народження. Він відповідає даті. Тобто, п'яте число - код 5, перше - код 1 і так далі. Якщо число двозначне, вибрати колір за датою народження можна, провівши прості розрахунки. Досить від більшого значення потрібно відняти менше, отримавши код. Приклад: у 27 числа код 5 (7-2). Для 10-го, 20-го, 30-го чисел коди, відповідно - 1, 2, 3.

Коди і кольори при виборі гаманця

Розрахувавши кодове значення, визначаємо колірну характеристику гаманця для залучення енергії грошей. Ось повний перелік визначень:

Код

Колір

1

Жовтий, оранжевий, золотий, бронзовий

2

Білий і зелений

3

Блакитний, рожевий, бузковий, фіолетовий

4

Сірий, яскраво-синій

5

Білий, сірий, срібний, жовтий і золотий

6

Блакитний, рожевий, синій, рожевий

7

Фіолетовий, ліловий, зелений, білий, рожевий

8

Темно-зелений, чорний

9

Червоний

Як вибрати колір гаманця за датою народження для чисел місяця 11 і 22? Нумерологи називають їх мажоритарними. Правило підбору елементарне: для таких дат підходять всі відтінки аксесуарів. Народились в цей день везунчики: що б вони не вибрали, отримають однаково позитивний ефект.

Правильний колір стосується не тільки гаманців

Дізнавшись свій особистий грошовий відтінок, можна залучати фінанси за допомогою всіх повсякденних аксесуарів. Купуйте візитницю, клатч, обкладинку для документів, сумку індивідуального відтінку. Це посилить фінансову енергію. Нумерологи радять чоловікам носити сорочки свого «грошового» кольору. Ця рекомендація актуальна, якщо має бути важлива бізнес-зустріч або угода. На думку експертів, автомобіль теж повинен відповідати індивідуального відтінку.

Важливо: індивідуальний колір гаманця залежить не тільки від дати народження. Існує ще достатньо великий ряд рекомендацій по вибору «грошового гаманця»: це і вибір кольору по знаку вашого зодіаку, вибір по вченню фен-шуй, загальні езотеричні рекомендації, більше про які ви дізнаєтесь зі статті про те, який колір гаманця притягує гроші. Добра Вам і фінансової незалежності!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-