Bogner — спорт зі знаком «люкс»

Bogner — спорт зі знаком «люкс»

Укрінформ

Bogner — німецький преміум бренд, який спеціалізується на виготовлені спортивного одягу професійного рівня, у 2017 році відзначив свій 85-річний ювілей.

Сімейну марку в 1932 році заснували кращий в бігу та стрибках з трампліну лижник Європи, призер Чемпіонату світу з лижного спорту Віллі Богнер і його дружина Марія. Вони працювали днями й ночами в невеликій майстерні на задньому дворі будинку в Мюнхені, щоб довести: спортивний одяг — майбутнє моди. Перший показ бренду відбувся у 1948 році: колекція бренду здобула чималий успіх, а на особливу увагу привернули незвичайні для того часу стрейчеві лижні штани різних відтінків. У 70-х роках Марію прозвали «Коко Шанель спортивної моди», а бренд Bogner став одним з лідерів одягу для спорту класу люкс, який зміг об’єднати функціональність, модні тренди, ексклюзивність і високу якість.  

Згодом марка розширила свій асортимент: в 1974 році з’явилася колекція товарів для тенісу, в 1976 — для гольфу, у 1982 були виготовлені одяг і аксесуарів зі шкіри, а після — сонцезахисні окуляри, купальники та одяг для байкерів. Син Марії і Уіллі теж пішов слідом за своїми успішними батьками і зайнявся виробництвом одягу «Formula-W», а трохи пізніше, разом з дружиною Сонею, заснував філію компанії Bogner у США.

Сьогодні компанія є лідером ринку лижної моди преміальної якості та символом справжньої пристрасті до спорту. У великій колекції Богнер шість головних ліній: Bogner Sport — товари для лижного спорту та гольфу; Après-Sport, жіноча і чоловіча колекції, виконані в стилі casual; ексклюзивна жіноча дизайнерська колекція Sônia Bogner; молодіжна стріт-мода для юних шанувальників екстремального спорту Bogner Fire + Ice і дитяча лінія одягу Bogner Kids для модників від 4 до 14.

Богнер — один з найбільших виробників спортивного одягу, чиї філії розташовані в сорока країнах світу. В Україні ви можете купити продукцію марки онлайн. Bogner інтернет-магазин є офіційним представником компанії і пропонує своїм клієнтам увесь великий асортимент її товарів. Спорт ще ніколи не був настільки стильним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-