Квартири в курортному місті поруч із мегаполісом

Квартири в курортному місті поруч із мегаполісом

Укрінформ

Життя в столиці — це завжди метушня і занадто швидкий ритм життя. Але ж так приємно повертатися додому, як в тиху гавань — де тиша, спокій і безпека. Саме в пошуках спокійного і розміреного життя все більше городян виїжджають за місто.

Житлові комплекси в Ірпені — чому ЖК в Ірпені настільки популярні?

За кількістю новобудов Ірпінь посідає друге місце. Лідирує, звичайно ж, Київ. Але чому ж житлові комплекси в Ірпені так популярні серед населення? Все завдяки вдалій сукупності факторів:

  • Кліматична курортна зона. Місто оточене сосновими лісами, на його території протікає дві річки і знаходиться мальовниче озеро. Усе це дозволяє проводити вільний час максимально активно і на свіжому повітрі.
  • Розвинута інфраструктура. Велика кількість шкіл, дитячих садків і навіть три вищі навчальні заклади оцінять батьки. Парки, зони відпочинку та торгові центри стануть до смаку всім без винятку — від любителів активного відпочинку до завзятих шопоголіків.
  • Близькість до столиці. Доїхати до найближчої станції метро можна громадським транспортом менше ніж за півгодини. Автомобільною дорогою до Києва — всього 5 км. Крім того, в Ірпені є своя залізнична станція, через яку ходять приміські потяги напрямком Київ-Коростень.

Все це дозволяє легко поєднувати роботу і навчання в столиці з тихим і затишним життям в курортному місті.

Новобудови в Ірпені — де краще купувати квартиру?

В Ірпені налічується більше ста новобудов, серед яких можна знайти будинки, розташовані в найбільш вдалих і мальовничих куточках міста. Найбільш продуманим і вигідним становищем можуть похвалитися новобудови в Ірпені від будівельної групи «Синергія»:

  • ЖК Грін Сайд — розташований прямо в сосновому лісі, всього в дев'яти хвилинах їзди від Києва;
  • ЖК «City Park» — знаходиться біля найгарнішого й найбільшого Центрального парку;
  • ЖК «Синергія 3» і «Синергія 3+» — на території побудований найбільший дитячий садок на 250 місць;
  • ЖК «Синергія 2» і «Синергія 2+» — розташовані недалеко від центру міста, у тихому районі з розвиненою інфраструктурою.
  • До того ж усі житлові комплекси від компанії «Синергія» створюються для комфортного і безпечного проживання — двори без автомобілів, затишні зелені зони і продумані дитячі майданчики. Місткі парковки знаходяться за територією зон відпочинку, а наскрізні під'їзди на два входи дозволяють потрапити в будинок як знадвору, так і з боку паркінгу.

Будинок — це місце, куди хочеться повертатися. І квартири від групи «Синергія» — тому підтвердження!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-