Найвідоміші наукові праці в університетах США

Найвідоміші наукові праці в університетах США

Укрінформ

Написання дослідницьких робіт є невід’ємною частиною навчальної програми в багатьох країнах. Кожен день студенти по всьому світу виконують тисячі досліджень і виконують їх у своїх академічних роботах. Коли справа доходить до написання цього виду робіт, завжди виникає питання "які види робіт існують?"

Аргументативний тип

Цей тип дослідницької роботи повинен відображати протилежні точки зору щодо проблеми, про яку ви пишете. Як правило, ви можете використовувати різні цитати вчених або інших авторів для визначення і підтвердження плюсів чи мінусів досліджуваної вами проблеми. Звичайно, ви можете навести аргументи на користь своєї власної позиції, однак - вся робота повинна виглядати більше неупередженою, ніж суб'єктивною.

Визначальний тип

Цей вид дослідних робіт позбавлений особистої думки і суб'єктивних аргументів. У більшості випадків такого роду документи повинні бути самоочевидними. Така робота повинна включати факти, а не ґрунтуватися на детальному аналізі в якості основного джерела.

Причинно-наслідковий тип

Цей тип роботи є логічним переходом від дії і ситуації до результату. Основне завдання при написанні цієї статті - показати зв'язок між причиною і результатом. Причинно-наслідковий зв'язок добре встановлюється при вивченні будь-яких явищ і випадків, які ведуть до певних результатів. Наприклад, це стане дуже корисним при написанні робіт про експерименти у фізиці або хімії. Також цей метод популярний серед студентів юридичних факультетів, які хочуть показати рішення певних ситуацій або завдань.

Порівняльно-контрастний тип

При виконанні цієї роботи вам необхідно порівняти дві протилежні філософії або точки зору різних авторів, щоб проаналізувати їх позиції з конкретного питання. Найчастіше даний метод використовується в літературних рецензіях або ділових оглядах. Знаходячи плюси і мінуси в різних позиціях, автор може визначити третю, незалежну точку зору, виходячи з контрастів аналізованих їм філософій.

Звіти

Ці документи слідують діловому формату опису певної проблеми. Перш за все, вони включають рецензію або «короткий виклад» з досліджуваної проблеми. Далі слідують опис і аналітична частини, які докладно розповідають про елементи питання. Як і в кожному есе, цей тип дослідження вимагає глибокого вивчення питання без будь-яких емоцій - це повинно бути чисто аналітичне мислення без будь-якої суб'єктивності.

Інтерпретуючий тип

Такі дослідні роботи користуються популярністю на курсах гуманітарних і соціальних наук. Для цього студент повинен написати статтю, використовуючи знання, які він/вона отримав/ла в конкретній ситуації, на конкретному прикладі або при читанні наукової або іншої літератури. Дослідження повинно бути засноване на вже встановленій теоретичній гіпотезі, яка повинна бути підкріплена фактами і аргументами, знайденими студентом.

Іноді ви можете заплутатися в тому, який тип роботи вибрати, але, проходячи академічний курс, постарайтеся з'ясувати, що саме вам потрібно, і виберіть найбільш підходящий тип для вашої конкретної ситуації. Якщо не можете впоратися самі, ви можете розглянути інші варіанти або скористатися сервісами, такими як https://edubirdie.com/research-papers-writing-services, щоб з'ясувати, що конкретно вам потрібно. Пам'ятайте, іноді, щоб досягти успіху, потрібно навчитися правильно делегувати свої обов'язки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-