Чи можна налаштувати систему безпеки самостійно?

Чи можна налаштувати систему безпеки самостійно?

Укрінформ

Чи справді для установки простої охоронної системи в будинку або в невеликому офісі знадобляться послуги спеціалізованої фірми? Або ж можна обійтися власними силами?

Проста і функціональна сигналізація

Не завжди встановлення пульту сигналізації в квартирі виправдане. Вибравши недобросовісну охоронну організацію, ви не зможете бути впевненими у своєчасному виїзді групи швидкого реагування. Так чому не взяти ситуацію в свої руки?

Наприклад, південнокорейський бренд Intervision випустив бездротову сигналізацію Express GSM Ultra. Для роботи цієї сигналізації потрібні три батарейки АА і сім-карта, за допомогою якої буде відправлятися СМС на телефон власника у разі небезпеки. У корпус сигналізації вбудований індикатор руху дальністю 10 м і гучна сирена на 130 дБ.

До сигналізації додатково підключається будь-яка кількість сумісних з Express GSM Ultra бездротових індикаторів руху і відкриття вікон і дверей, а також до 9 брелоків, якими вмикається і вимикається сигналізація.

Комплексне рішення для максимального захисту

Щоб бути впевненим, що вдома напевно все добре, можна встановити комплект сигналізації, що має не тільки датчики руху, відкриття і розбиття вікон, а й додаткові сповіщувачі протікання води і появи диму. Наприклад, простий у встановленні і підключенні комплект від українського виробника Ajax управляється за допомогою мобільного додатку.

Працює вся система як через GSM, з підтримкою 2G/3G, так і підключена до інтернету за допомогою кабелю або по Wi-Fi. Для консолідації роботи використовується контрольний центр Ajax Hub, до якого і підключаються інші датчики.

Охоронні системи на всі випадки життя

Немає потреби вивчати багатотомні керівництва з налаштування охоронних систем і отримувати в терміновому порядку спеціальність інженера. На сайті інтернет-магазину «Ohrana.ua» представлені вже готові системи безпеки:

  • комплекти сигналізацій — з сиреною, GSM сповіщенням на телефон або для підключення пультової охорони;
  • комплекти відеоспостереження — для зовнішнього і внутрішнього спостереження, з підключенням через провід або по Wi-Fi;
  • комплекти домофонів — бюджетні і преміум-класу, аналогові і IP домофони.

Якщо ж виникають сумніви у виборі охоронних систем, співробітники компанії завжди допоможуть порадою,зроблять індивідуальне налаштування перед продажем або навіть дистанційне програмування придбаних пристроїв. Отже, відмовлятися від своїх ідей не доведеться!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-