Подарунок від МФО: Cashinsky знову знизили відсоткову ставку

Подарунок від МФО: Cashinsky знову знизили відсоткову ставку

Укрінформ

Поки банки залишаються консервативними, не знижуючи вимоги до позичальників і не спрощуючи процедуру оформлення кредиту, мікрофінансові організації користуються моментом. Cashinsky зменшив процентну ставку, що дозволило йому миттєво поліпшити фінансові результати.

МФО «Кешинский» почала видавати кредити онлайн на карту в 2017 році. Компанія повністю орієнтована на клієнтів: низькі вимоги, швидка обробка запитів, 92% схвалених заявок. Це дозволило їй за невеликий період заявити про себе на всю Україну.

Головна особливість Cashinsky — лояльне ставлення до позичальників. Оформити кредит онлайн з можливістю отримання грошей на карту можуть навіть люди з поганою кредитною історією. Компанія не вимагає наявність поручителів, офіційного працевлаштування та довідок про отримання доходу за останні 2-3 місяці.

Така альтернатива банківським організаціям привернула увагу всіх великих ЗМІ. Кількість відгуків на спеціалізованих сайтах і форумах постійно збільшується. Позичальники, які вже використовували сервіс для оформлення кредиту онлайн на карту, відзначають наступні моменти:

  • Онлайн оформлення. Від розрахунку позики до отримання грошей — всі етапи ви можете пройти з будь-якого підключеного до мережі пристрою.
  • Ніякої бюрократії. Для оформлення кредиту онлайн досить мати паспорт та ідентифікаційний номер платника податків (ІПН).
  • Цілодобова обробка запитів. Ви можете подати заявку в будь-який час доби.

Єдиним недоліком до цього часу залишалася висока відсоткова ставка. Якщо раніше вона була 1.9%, зараз можна оформити кредит лише під  1.49%. Сума і період залишилися колишніми: 800-5000 гривень і 5-30 днів відповідно.

Процес отримання онлайн кредиту на карту займає всього 15 хвилин. На кредитному калькуляторі виберіть суму і період позики. Пройдіть реєстрацію, заповніть анкету та подайте заявку. Для отримання коштів знадобиться підтвердити зазначені реквізити, щоб гроші прийшли точно на вашу карту.

Погасити заборгованість можна онлайн в особистому кабінеті, через платіжні термінали iBox, EasyPay, ПриватБанк або сплатити в будь-якому відділенні банку України. Якщо ви не можете вчасно повернути борг за кредитом, скористайтеся пролонгацією. Це допоможе продовжити термін виплат без застосування штрафних санкцій. Дізнатися деталі, звернутися до служби підтримки і миттєво оформити позику можна на сайті сервісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-